Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei motor Cummins CES 20081 Lukoil 10W-40

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Cummins CES 20081 Lukoil 10W-40
Cod produs
T03J5OW4-AT
Out Of stock
Descriere
Daca iti doresti inalta calitate si super-inalta-performanta (SHPD), acest ulei Cummins CES 20081 Lukoil 10W-40 este ideal pentru motorul utilajului tau. Iar daca si tie iti place sa faci lucrurile bine, mergi cu incredere pe mana noastra! Uleiurile sintetice sunt mai stabile si rezista mai mult, pentru ca frecarea este mai redusa. Acest ulei este totodata multigrad, astfel ca isi conserva proprietatile atat la temperaturi ridicate, cat si la cele scazute, conform specificatiilor sale tehnice.

Stim ca nu-i usor sa alegi uleiul potrivit, cand sunt atatea optiuni. Dar de aceea suntem noi aici, sa-ti dam o mana de ajutor. Da-ne cateva detalii despre utilajul tau si vei primi sfaturi personalizate. Si nu doar legate de uleiuri. Orice alt aspect legat de intretinerea utilajului tau isi gaseste solutia la noi. Suna-ne si discuta cu consultantii nostri, vei vedea cat de simple pot fi lucrurile!

Ulei Cummins CES 20081 Lukoil 10W-40 - pentru o lubrifiere impecabila!
Acest ulei Cummins CES 20081 Lukoil 10W-40 destinat motoarelor echipate cu filtru de particule Diesel (DPF) iti ofera o reducere semnificativa a emisiilor de particule, ceea ce echivaleaza cu o durata mai lunga de viata a filtrului de particule si il face mai prietenos cu mediul. Totodata, are la baza o tehnologie avansata de aditivare, care iti garanteaza intervale maxime de schimb de ulei si o lubrifiere rapida, prelungind durata de viata a motorului.

Ai nelamuriri? Intreaba-ne ce vrei sa stii!
Raspundem cu drag solicitarilor tale, ori de cate ori ai nevoie de ajutor. N-ai de ce sa-ti mai bati capul sau sa-ti pierzi timpul in cautare de informatii, pentru ca iti oferim consultanta gratuita. Stim cat de important e sa rezolvi dintr-un foc problemele cu care te confrunti, iar sfaturile unor experti pot fi deosebit de valoroase in momentele-cheie. Contacteaza-ne si lasa grijile in seama noastra!

Nu-ti fa griji, acest ulei Cummins CES 20081 Lukoil 10W-40 ajunge repede la tine. In cel mult o zi lucratoare, in orice localitate din tara. Suna-ne sau solicita o oferta online si coletul pleaca spre tine. Daca esti pe aproape, il poti ridica si de la sediul nostru, de langa Bucuresti. Suntem bucurosi de oaspeti!

Conceput pentru motoarele diesel ale vehiculelor comerciale echipate cu sistem de recirculare a gazelor de esapament (EGR), tehnologie de reducere catalitica selectiva (SCR) si filtru de particule Diesel (DPF), conform reglementarilor privind emisiile, EURO V si VI. Poate fi utilizat, de asemenea, si in motoarele EURO I, II, III si IV.
Bidon 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura