Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei motor Renault RLD Lukoil 10W-40

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Renault RLD Lukoil 10W-40
Cod produs
ZY4A8XTO-AT
Out Of stock
Descriere
Nu neglija lubrifierea motorului, daca vrei ca el sa lucreze la maximul sau potential. Forta motorului utilajului tau depinde in mare masura de uleiul pe care il folosesti pentru lubrifierea sa. Trebuie sa ai in vedere anumite aspecte si, mai ales, sa alegi un ulei de inalta calitate. Cum este acest ulei motor Renault RLD Lukoil 10W-40 care iti ofera super-inalta-performanta (SHPD). Vascozitatea este un criteriu de selectie important, iar acest ulei multigrad isi mentine vascozitatea atat la temperaturi ridicate, cat si la temperaturi scazute.

Dar daca nu esti sigur ca este cel potrivit motorului utilajului tau, intreaba-ne! O echipa de specialisti este pregatita sa dea curs solicitarilor tale. Identificarea uleiului este floare la ureche pentru ei, ii poti pune la treaba si pentru chestiuni mai complexe. Cu noi, intretinerea utilajului tau va deveni simpla ca buna ziua. Suna-ne si fa-ne cunostinta cu utilajul tau, avem solutii pentru problemele sale!

Ulei motor Renault RLD Lukoil 10W-40 - lubrifiere de top pentru motorul utilajului tau!
Daca iti doresti un ulei prietenos cu mediul, acest ulei motor Renault RLD Lukoil 10W-40 este alegerea perfecta. Este special conceput pentru motoarele echipate cu filtru de particule Diesel (DPF) si una dintre calitatile sale este reducerea emisiilor de particule. Astfel, si durata filtrului de particule va fi prelungita. In plus, are la baza o tehnologie avansata de aditivare care iti garanteaza maximizarea intervalelor dintre schimburile de ulei si iti permite o lubrifiere rapida. Cu un astfel de ulei prelungesti viata motorului utilajului tau.

Nu esti sigur de compatibilitate? Nu te costa nimic sa ne intrebi!
Si nu doar in privinta uleiului pe care iti doresti sa-l achizitionezi. Specialistii nostri iti stau la dispozitie pentru orice alta problema de natura tehnica ai avea. Si este gratuit! Cere-le sfatul si vor gasi cea mai buna si mai eficienta solutie. Intretinerea utilajului tau n-a fost nicicand mai simpla. Contacteaza-ne!

Nu-ti fa griji, livrarea este super rapida. Acest ulei motor Renault RLD Lukoil 10W-40 ajunge la tine in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Suna-ne sau solicita o oferta online. Iar daca esti pe aproape, ne poti vizita direct la sediu, in apropierea Capitalei.

Special conceput pentru motoarele diesel ale vehiculelor comerciale echipate cu sistem de recirculare a gazelor de esapament (EGR), tehnologie de reducere catalitica selectiva (SCR) si filtru de particule Diesel (DPF), conform reglementarilor privind emisiile, EURO V si VI. Poate fi utilizat, de asemenea, si in motoarele EURO I, II, III si IV.
Bidon 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura