Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pistol de gresat cu vaselina incarcator telescopic Manitou

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Manitou
Cod produs
1XIZUTAP-SC
Out Of stock
Descriere
Costuri care prespun atat sesiuni de reparatii, fie ele accidentale fie stabilite, cat si perioade de revizie si intretinere. Fiind utilaje metalice, cele pe care le detii vor avea intotdeauna de o foarte buna lubrefiere, de ungere omogena a componentelor si a imbinarilor din ele si dintre ele. Pentru aceste operatiuni noi iti propunem un pistol de gresat cu vaselina Manitou pe care il avem si de care clientii nostri sunt foarte multumiti. L-au cumparat, l-au utilizat si ne-au multumit. Nu mai sta pe ganduri, comanda-l si tu!

Lucram intr-un sector in care cuvantul “succes” este intalnit in mod curent, este un cuvant comun. Este urarea cand se incheie un contract, este finalizarea unei lucrari la termen si in conditiile stabilite, este un obiectiv pe care un angajat foarte bine pregatit il depaseste… si inseamna multe alte lucruri. La noi in sector succesul este real, masurabil si concret. Poate ca unii oameni viseaza la cum arata succesul, insa altii se trezesc in fiecare dimineata si fac sa se intampla acest succes. Acestia sunt echipa de la ACN. Vino cu noi ca sa gusti cu adevarat succesul.

Pistol de gresat cu vaselina Manitou fotografie la minut
Cilindrul negru din aluminiu anodizat contine un piston impins de un arc. Acest piston impinge grasimea spre deschiderea de aspiratie a pompei de grasime. Pompa de gresat pompeaza grasimea printr-un furtun sau tub pana la o duza. Cu ajutorul pompei cantitatea de grasime care iese din duza poate fi dozata foarte precis. Pentru a permite evacuarea aerului, cilindrul este echipat cu o supapa de aerisire. Datorita manerului cu aderenta, pomparea se face si mai usor, iar mainile nu vor aluneca de pe pistol.

Zambeste, maine va fi mai… bine
Daca nu azi, sigur maine trebuie sa te apuci gospodareste de o intretinere bucata cu bucata. Nu ii permite sa-ti ocupe chiar toata saptamana. Avem noi ce si cum sa o facem nice end easy. Daca nu reusesti sa descoperi singur o solutie eficienta si rapida, cauta baietii nostri cu toata deschiderea. Avem o echipa foarte bine pregatita, gata sa te ajute cu tot ce trebuie. Recomandari, scule, dispozitive, consumabile, piese de schimb, orice. Suna cu incredere!

Livrare
Dispozitivele noastre de intretinere precum si consumabilele sau orice alta piesa de schimb pot ajunge rapid la tine in localitate, cu plata ramburs. Orice localitate. In maxim 24 de ore curierul va bate la usa. Dar sa stii ca te asteptam si la sediul nostru, daca esti prin zona, si le poti ridica personal. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Restul e cu happy end.

Montaj
Montajul acestui dispozitiv nu e un lucru complicat dar este un pas final dar important in functionarea pe termen lung a lui. De aceea trebuie efectuat corect si, neaparat, de catre un specialist. Nu numai ca oferi un start reusit operatiunii de intretinere insa, in plus, vei beneficia de o perioada lunga de functionare si de o performanta sporita.

Specificatii tehnice:
• Echipat cu piston cu actionare manuala
• Furtun otelit care permite lubrifierea in locuri greu accesibile
• garnitura de cauciuc rezistenta la grasimi si factori externi
• capacitate 400 ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura