Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei hidraulic HLP32 GB 11118.1-2011 Lukoil

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
GB 11118.1-2011 Lukoil
Cod produs
CLVYWUDS-AL
Out Of stock
Descriere
Un produs de inalta calitate, ce ofera proprietati de exprema presiune se identifica prin performanta pe care o genereaza. Asa este si acest ulei hidraulic HLP32 GB Lukoil care este un produs premium, la un pret avantajos, pentru tine! Mai mult, daca si tu iti doresti sa faci o mica economie, acum poti face asta! Bucura-te de reducerea costurilor de functionare datorita economisirii timpilor de nefunctionare! Pare ireal, insa noi suntem aici sa te asiguram ca totul este pe bune!

Nu stii ce produs este recomandat pentru utilizare in actionari hidraulice, sisteme de ridicare si prese? Sau iti doresti un produs ce poate fi folosit pentru angrenaje, ca ulei de circulatie pentru rulmenti simpli si cu role sau in compresoare cu surub? La noi gasesti fiecare raspuns! Este suficient sa ne contactezi, iar unul dintre colegii nostri, profesionisti cu experienta, iti va raspunde la fiecare intrebare! Mai mult, profita acum! Consultanta este gratuita!

Ulei hidraulic HLP32 GB Lukoil - increderea este mai usoara cand ai alaturi calitate!
Ne dorim performanta. Iar acest lucru este posibil doar atunci cand folosim produse de calitate! De alegerea si includerea lor in gama noastra uzuala de produse, ne ocupam noi! Pe ACN Piese Utilaje fii sigur ca ai produsul ideal, doar la un click distanta. Si, mai mult decat atat, ne asiguram ca ai toate informatiile de care ai nevoie! Ne poti suna oricand, iar consultanta este gratuita. Afla simplu si rapid raspunsul la toate intrebarile tale si bucura-te de sfaturi de incredere, venite de la profesionisti in domeniu!

Tu ce cauti la un produs? Pe langa caracteristici de performanta excelente, proprietati bune antispumante acum te poti bucura si de capacitatea de a extinde durata de viata a filtrului, dar si intervalele de schimb de ulei. Oricand iti doresti un produs premium, il ai la indemana! Il poti ridica chiar tu de pe raftul din depozitul nostru, in apropierea Bucurestiului sau il poti comanda rapid, de pe site, iar el va ajunge in maximum 24 de ore la tine acasa!

Cand ai nevoie de acest ulei hidraulic HLP32 GB 11118.1-2011 Lukoil la tine acasa, nu ezita! Iti lasam datele noastre de contact. Iti garantam ca il primesti in maximum 24 de ore!

Specificatii tehnice

Ulei mineral, de inalta calitate, multigrad, hidraulic, cu proprietati pastrate si la presiuni extreme.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura