Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa pivot inferior Mecalac 4102623A

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Mecalac 4102623A
Cod produs
5QY3DE7A-ES
Out Of stock
Descriere
Alege o bucsa pivot inferior Mecalac 4102623A de calitate si ajuta-ti utilajul sa munceasca la cote maxime! Acesta este ajutorul tau de baza in afacerea pe care o conduci si este unul dintre pionii de baza ai acesteia. Datorita faptului ca bucsa recomandata de noi este o piesa rezistenta, iti va sustine utilajul pentru o perioada indelungata de timp. Aceasta este o piesa de uzura si este extrem de importanta in transmisia masinariei tale. Iti recomandam sa incerci si tu produsele originale pe care le gasesti pe site-ul nostru! Acestea sunt create de cei mai iscusiti ingineri, prin tehnologii avansate.

Te invitam sa ne accesezi magazinul online si sa iti alegi preferatele. Bucurandu-se de aprecieri din partea cumparatorilor nostri, ne asiguram ca stocul este actualizat constant. Nu ezita sa ne contactezi pentru a-ti clarifica vreo nelamurire! Iti stam la dispozitie cu cele mai inovative rezolvari la problemele care apar de-a lungul activitatii tale pe teren. Stim ca iti doresti sa termini treaba intr-un timp cat mai scurt. Suntem echipa ideala de care orice antreprenor are nevoie pentru a-si usura munca!

Bucsa pivot inferior Mecalac 4102623A iti va demonstra ca este o piesa de calitate!

O bucsa pivot inferior are un rol foarte important in sistemul de transmisie al utilajului tau! Aceasta se comporta ca un element de uzura. Principalele sale responsabilitati sunt preluarea sarcinii si a greutatii dintre punte si fuzeta si asigurarea mobilitatii necesare miscarii fuzetei. Bucsa este cea care suporta uzura pentru a proteja locasul din trompa puntii.

Fie ca piesele tale s-au stricat, fie ca iti doresti sa inlocuiesti piesele vechi cu unele noi, mai performante, te ajutam sa faci cele mai bune alegeri. Apeleaza la serviciul nostru gratuit de consultanta si afla ce fel de piese se potrivesc utilajului tau! Vei beneficia de suport de la gasirea pieselor necesare, pana la partea de montaj a acestora. Echipa noastra este gata sa accepte provocarea de a te aseza in fata, pe drumul catre succes!

Aceasta bucsa pivot inferior Mecalac 4102623A beneficiaza de o garantie pentru defectiunile din fabrica. Certificatul de garantie este valabil 6 luni si va fi regasit in colet.

Contacteaza-ne! Nimic nu este mai simplu decat sa intri in posesia unei bucsa pivot inferior Mecalac 4102623A rezistenta. Daca esti departe de sediul nostru, ti-o putem trimite in 24-48 de ore, indiferent unde te-ai afla!

Recomandam ca montajul oricarei piese noi sa fie efectuat de catre un specialist. Doar asa vei fi sigur ca acesta a fost efectuat corect si ca utilajul tau se va bucura de calitatea pieselor sale.

Specificatii tehnice:

• Bucsa sferica 25x47x15mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura