Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa pivot inferior Mahindra 006500347C1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Mahindra 006500347C1
Cod produs
43J25VLG-ES
Out Of stock
Descriere
Si pe tine te-au atras preturile mici de-a lungul timpului? Probabil de multe ori ai cazut in capcana producatorilor care imita piesele originale. Aceste produse sunt de multe ori de evitat datorita faptului ca se vor defecta foarte usor si nu te vei putea bucura de ele. Iti recomandam sa investesti in piese de calitate si sa iti reduci cheltuielile in timp. O astfel de investitie te va scuti de multe batai de cap, iar achizitia de piese de schimb va fi efectuata mai rar. Iti oferim o bucsa pivot inferior Mahindra 006500347C1 care te va impresiona din primele clipe. Aceasta este pregatita sa iti protejeze de uzura piesele din sistemul de transmisie. De asemenea, este o piesa originala, ce se afla in topul preferintelor multor antreprenori.

Profita si tu de fiecare ocazie care se iveste pentru a obtine cat mai multe lucrari. Numarul acestora este direct proportional cu profitul afacerii tale. Pentru ca ai nevoie de masinarii functionale, nu iti oferim doar piese! Serviciile noastre sunt imbunatatite constant pentru a-ti oferi o experienta cat mai complexa. Contacteaza-ne si afla cum iti poti mentine utilajele permanent la locul de munca!

Bucsa pivot inferior Mahindra 006500347C1 este o piesa indragita de cumparatorii nostri!

Bucsa pivot inferior are rolul unui element de uzura. Aceasta preia sarcina si greutatea dintre punte si fuzeta si asigura mobilitatea necesara miscarii fuzetei. O astfel de componenta este extrem de importanta in sistemul de transmisie al utilajului tau. Este piesa ce sufera uzura pentru a proteja locasul din trompa puntii.

Nu ezita sa soliciti ajutor atunci cand ai nevoie! Suntem alaturi de tine nu doar cu piese, ci si cu o echipa competenta sa iti rezolve problemele. Contacteaza-ne prin serviciul gratuit de consultanta si iti vom respunde la orice intrebare! Impreuna gasim mereu cele mai bune rezolvari, ba chiar mai mult! Ne ocupam de ele tot noi, in timp ce tu te poti concentra la afacerea ta.

Pentru ca oferim produse performante, o bucsa pivot inferior Mahindra 006500347C1 iti ofera o garantie de 6 luni de la achizitionarea acesteia. Alaturi de factura, vei gasi certificatul in colet!

Cere o oferta! Indiferent unde, oriunde te-ai afla, noi iti trimitem o bucsa pivot inferior Mahindra 006500347C1 prin serviciul de livrare rapid, in 24-48 de ore. Daca e si mai urgent de atat si esti prin zona, te asteptam la noi la sediu!

Pentru o durabilitate cat mai mare a pieselor tale, recomandam sa te asiguri ca montajul acestora a fost efectuat corect. Un specialist este cel mai in masura sa rezolve aceasta problema!

Specificatii tehnice:

• Bucsa sferica 25x47x15mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura