Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pistol de gresat cu vaselina pentru excavator Bobcat

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat
Cod produs
BGXSKDA6-SC
Out Of stock
Descriere
Daca angajatul tau de pe utilaj are o durere de cap sau vreo nevralgie ceva, ii dai o aspirina si pastila ii ia durerea cu mana. Daca floarea din gradina prinde a se ofili putin, ii dai repede apa si niste ingrasaminte si devine din nou stralucitoare. Daca porcusorul de Guineea chitaie, hraneste-l. Daca Bobcat-ul tau haraie din toate incheieturile este foarte posibil sa fie o problema de ungere. Partile nu prea mai sunt lubrifiate. Ii gresezi repede cu acest pistol de gresat cu vaselina Bobcat si Bobo va decola ca niciodata. Tati, dar Bobcat zboara? Ei, nu foarte atat de sus, un pic la suprafata. Trebuie doar sa ai grija de el.

Noi suntem foarte siguri atunci cand iti facem recomandari de piese de schimb, de consumabile, de mecanici, sau de planuri de intretinere. De unde siguranta aceasta? Din experienta noastra, stimate client. Am vazut o multime de situatii legate de utilaje. Pareau de nerezolvat. Ele sunt un izvor nesecat de neplaceri, daca le exploatezi neglijent, daca nu ai grija de ele, sau daca lucrezi nu cu mecanici, ci cu ageamii. Noi iti oferim asadar, pe langa produsele de o calitate excelenta pe care le avem in rafturi, si experienta noastra de business. Suntem intotdeauna cu tine.

Pistol de gresat cu vaselina Bobcat listat la bursa problemelor de intretinere rezolvate
Acest dispozitiv este utilizat pentru lubrifierea precisa a suruburilor si a altor elemente mecanice, rulmenti, articulatii, arbori, etc. Iata cateva din caracteristicile lui:
• echipat cu piston cu actionare manuala
• furtun otelit care permite lubrifierea in locuri greu accesibile
• garnitura de cauciuc rezistenta la grasimi si factori externi
• piston impins de un arc
• poate fi utilizat in orice pozitie

Un serviciu pentru tine, care ca manusa-ti vine
Serviciul nostru de consultanta este gratuit si l-am gandit in acord cu actualele conditii de piata. Astazi informatia nu mai costa atat de mult, insa lipsa ei este de-a dreptul costisitoare. O informatie eronata, te face sa iei decizii eronate. Nu vrem asta pentru tine. Tu trebuie doar sa ne apelezi, iar agentii nostri vor raspunde cu promptitudine si in cunostina de cauza. Sunt operativi destepti si pasionati. Si chiar nu costa nimic.

Garantie
Sa nu ai nicio indoiala in ce priveste acest pistol de gresat cu vaselina pentru excavator Bobcat pe care il cumperi de la noi. Atat el cat si toate celelalte produse pe care le comercializam detin un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni. Ca sa fi bine.

Livrare
Livram rapid si nu facem exceptii.  Lucram cu cele mai renumite firme de curierat rapid. Astfel, primesti piesa in 24 de ore oriunde te-ai afla in Romania si platesti la primire. Economisesti, astfel, timp, nervi si bani. Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine e la tine. Desigur o o poti ridica direct din depozit, esti binevenit. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Iar noi vom sti ce sa facem.

Montaj
Utilajele grele, in ciuda dimensiunilor lor, sunt concepute ca sa poti interveni relativ simplu. Nu e nicio filosofie cand e sa le desfaci un pic. Ca sa poti efectua o ungere uniforma si completa. Totusi, e bine sa nu experimentezi gresajul daca nu ai training in mecanica. Cauta mai bine un specialist harsait in aceasta meserie.  Unse corect, piesele de schimb vor extinde perioada de functionare a utilajului si ii vor spori performanta. Si tie incasarile.

Specificatii tehnice:
• Echipat cu piston cu actionare manuala
• Furtun otelit care permite lubrifierea in locuri greu accesibile
• garnitura de cauciuc rezistenta la grasimi si factori externi
• capacitate 400 ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura