Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei hidraulic HLP32 ZAO Nizhnevartovskremservis Lukoil

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
ZAO Nizhnevartovskremservis Lukoil
Cod produs
6QEWX9NP-AL
Out Of stock
Descriere
Iti doresti reducerea costurilor? Acum este posibil! Cand alegi un produs de inalta calitate, cu proprietati de extrema presiune, poti realiza acest lucru prin economisirea timpilor de nefunctionare. Astfel, cu ajutorul unui ulei hidraulic HLP32 ZAO Lukoil poti extinde semnificativ durata de viata a filtrului, cat si intervalele de schimb de ulei. Comanda acum si bucura-te de performanta!

Am adunat in gama noastra de produse doar ceea ce este mai bun! Astfel, cand ai informatiile potrivite poti alege constient! Doar da-ne un telefon si iti recomandam astfel incat sa te poti bucura de propietati bune antispumante, dar si de posibilitatea de a preveni din timp defectiunile utilajului tau. Scapa de griji si investeste in performanta!

Ulei hidraulic HLP32 ZAO Lukoil - este mai usor cand faci echipa cu performanta!
Ce recomandam? Calitatea! Iar acest lucru il gasesti pe ACN Piese Utilaje printr-o simpla cautare! Avem grija ca utilajului tau sa nu ii lipseasca produsele de calitatea pentru a putea beneficia de o performanta de exceptie! Astfel, alege un ulei premium, ce este recomandat pentru utilizare in actionari hidraulice, sisteme de ridicare si pense. El poate fi folosit si ca ulei pentru angrenaje, ca ulei de circulatie pentru rulmenti simpli si cu role sau in compresoare cu surub, in conformitate cu instructiunile din cartea tehnica a vehiculului.

Pentru a asigura o compatibilitate ideala, ia legatura cu unul dintre expertii nostri! La doar un apel distanta sau o vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului, vei beneficia de consultanta gratuita si, astfel, de cele mai utile sfaturi! Investeste inteligent, pentru a creste semnificativ rezistenta utilajului tau! Iti promitem ca doar asa grijile vor fi date uitatarii rapid!

Vrei sa comanzi acest ulei hidraulic HLP32 ZAO Nizhnevartovskremservis Lukoil chiar la tine acasa? Iti lasam datele noastre de contact. Il garantam ca il primesti in maximum 24 de ore! Simplu si rapid!

Specificatii tehnice

Ulei mineral, de inalta calitate, multigrad, hidraulic, cu proprietati pastrate si la presiuni extreme.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura