Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei hidraulic HLP32 Shakhtinsky Plant Hydraulic Luko

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Shakhtinsky Plant Hydraulic Lukoil
Cod produs
UZLWOAVX-AL
Out Of stock
Descriere
De fiecare data cand comanzi, fii sigur ca alegi calitatea! Astfel, cu ajutorul acestui ulei hidraulic HLP32 ОАО Shakhtinsky Lukoil chiar si conditiile severe devin un lucru normal! Capabil sa ii ofere utilajului tau avantaje propice pentru o buna functionare, dar si sa protejeze echipamentul tau impotriva uzurii si coroziunii, este un produs ce iti va aduce zambetul pe buze!

Totul sta in calitate! Iar, de cele mai multe ori, ea este data de produsele pe care le alegi pentru utilajul tau! Noi avem grija constant sa avem in gama noastra doar pe acelea ce beneficiaza de caracteristici de performanta excelente, cu proprietati bune antispumante, ce pot extinde semnificativ durata de viata a utilajului tau. Daca nu stii ce sa alegi, contacteaza-ne! Consultanta este gratuita!

Ulei hidraulic HLP32 ОАО Shakhtinsky Lukoil - este mai usor cand faci echipa cu performanta!
Ce recomandam? Calitatea! Iar acest lucru il gasesti pe ACN Piese Utilaje printr-o simpla cautare! Avem grija ca utilajului tau sa nu ii lipseasca produsele de calitatea pentru a putea beneficia de o performanta de exceptie! Astfel, alege un ulei premium, ce este recomandat pentru utilizare in actionari hidraulice, sisteme de ridicare si pense. El poate fi folosit si ca ulei pentru angrenaje, ca ulei de circulatie pentru rulmenti simpli si cu role sau in compresoare cu surub, in conformitate cu instructiunile din cartea tehnica a vehiculului.

Pentru a asigura o compatibilitate ideala, ia legatura cu unul dintre expertii nostri! La doar un apel distanta sau o vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului, vei beneficia de consultanta gratuita si, astfel, de cele mai utile sfaturi! Investeste inteligent, pentru a creste semnificativ rezistenta utilajului tau! Iti promitem ca doar asa grijile vor fi date uitatarii rapid!

Vrei sa comanzi acest ulei hidraulic HLP32 ОАО Shakhtinsky Lukoil chiar la tine acasa? Iti lasam datele noastre de contact. Il garantam ca il primesti in maximum 24 de ore! Simplu si rapid!

Specificatii tehnice

Ulei mineral, de inalta calitate, multigrad, hidraulic, cu proprietati pastrate si la presiuni extreme.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura