Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei hidraulic HLP32 Sulzer Pumps Lukoil

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Sulzer Pumps Lukoil
Cod produs
JB7Y4W5D-AL
Out Of stock
Descriere
Cat iti doresti? Noi ne dorim mai mult! Tocmai de aceea iti oferim produse de calitate, cum este acest ulei hidraulic HLP32 Sulzer Pumps Lukoil ce ofera utilajului tau caracteristici de performanta excelente. Prin calitatea de care dispune reuseste sa extinda durata de viata a filtrului si intervalele de schimb de ulei, in timp ce previne defectiunile sistemului si ajuta la reducerea costurilor de functionare datorita economisirii timpilor de nefunctionare. Alege inteligent. Comanda acum!

De fiecare data cand alegi produsele care trebuie, performanta utilajului tau creste semnificativ. Iar pe ACN Piese Utilaje, acest lucru este posibil simplu si rapid. Indiferent daca alegi sa comanzi simplu si rapid, de pe site-ul nostru sau alegi sa ne faci o vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului, produsele de care ai nevoie vor ajunge la tine cat ai clipi! Consultanta este gratuita, asfel incat, daca ai nevoie de o informatie suplimentara, nu trebuie sa eziti!

Ulei hidraulic HLP32 Sulzer Pumps Lukoil - este mai usor cand faci echipa cu performanta!
De fiecare data cand alegi un produs, trebuie sa tii minte sa pui calitatea pe primul loc! Desi nu pare, la o prima vedere, un mecanism complex functioneaza doar cu ajutorul partilor componente. Astfel, fiecare element are o parte semnificativa in evolutia utilajului tau si in modul sau de a performa, pe durata lunga. Un ulei de calitate, mineral, multigrad, hidraulic, cu proprietati de extrema presiune este potrivit pentru conditii severe de functionare si protejeaza echipamentul impotriva uzurii si coroziunii. Ai grija sa faci intotdeauna investitii inteligente!

Ce cautam? Performanta! Tocmai de aceea, la noi pe site, vei gasi nu doar produse de calitate, cat si o echipa intreaga de oameni care te pot indruma catre ele! Compatibilitate 100%, dar si sfaturi utile pentru o intretinere de durata a utilajului tau! Tot ce trebuie sa faci este sa ne suni, iar consultanta este intotdeauna gratuita!

Vrei sa iei legatura cu noi? Iti lasam datele noastre de contact. Totusi, trebuie sa stii ca trimitem acest  ulei hidraulic HLP32 Sulzer Pumps Lukoil la tine acasa in maximum 24 de ore, prin curier rapid! Oriunde esti, te gasim rapid!

Specificatii tehnice

Ulei mineral, de inalta calitate, multigrad, hidraulic, cu proprietati pastrate si la presiuni extreme.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura