Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Platou pinioane reductor buldoexcavator Komatsu WB140PS-2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB140PS-2
Cod produs
WQS2ECM6-ES
Out Of stock
Descriere
Piesele Carraro sunt intotdeauna cea mai buna alegere pentru utilajele tale. Faptul ca acestea sunt originale direct de la producatorul care echipeaza utilajul din fabrica, le face incredibil de performante. Spunem acest lucru pentru ca vei vedea cat de usor este sa muncesti cu ajutorul acestora. Masinariile tale au mare nevoie de piese zdravene pentru a putea indeplini cu succes task-urile la care le supui. Un platou pinioane reductor Komatsu WB140PS-2 te va face sa uiti cand l-ai schimbat ultima data.

Pentru ca in orice afacere sunt urcusuri si coborasuri, te sustinem sa urci inapoi cat mai rapid. Cum? Prin intermendiul produselor de cea mai buna calitate pe care ti le punem la dispozitie. Site-ul nostru are o multitudine de astfel de elemente care iti vor dovedi acest lucru. Ne imbunatatim zilnic atat produsele, cat si serviciile pentru ca ne pasa de clientii nostri. Astfel, iti oferim in mod gratuit recomandari in materie de piese si iti trimitem chiar si un mecanic din zona ta! Alaturi de noi esti pregatit sa revii imediat pe teren chiar si in cele mai nefavorabile zile!

Platou pinioane reductor Komatsu WB140PS-2 este cea care iti va dovedi ca o piesa calitativa te duce mai aproape de succes!

Rolul platoului pinioane reductor este de a asigura suportul necesar pentru ansamblul de pinioane in grupul reductor. Nu este un secret faptul ca fiecare piesa din care este compus utilajul tau este importanta pentru a fi apt de munca. In ceea ce priveste acest platou pinioane reductor, fara el, sistemul de transmisie nu ar putea functiona.

Daca vrei sa te asiguri ca piesa pe care ai pus ochii este alegerea potrivita pentru nevoile tale, apleleaza cu incredere la serviciul nostru de consultanta, este gratuit! Nu ai nici un motiv sa risti, pentru ca orice risc costa timp si mai ales, bani. Echipa noastra de specialisti va identifica piesele perfecte pentru utilajele tale si te vor indruma in asa fel incat sa minimizezi orice defectiune.

Ne dorim ca experienta ta alaturi de noi sa fie cat mai placuta! De aceea, pentru acest platou pinioane reductor pentru buldoexcavator Komatsu WB140PS-2 beneficiezi de garantie, valabila 6 luni. O vei gasi in colet, alaturi de factura.

Esti mai aproape decat crezi de acest platou pinioane reductor Komatsu WB140PS-2 pentru ca serviciul rapid de curierat iti livreaza piesa oriunde te-ai afla! Contacteaza-ne si poate ajunge in mainile tale in 24-48 de ore.

Durabilitatea oricarei piese este strans legata de modul in care a fost montata si de intretinerea acesteia. Cu alte cuvinte, daca iti doresti ca piesa ta in care ai investit bani sa iti faca utilajul sa functioneze pentru cat mai mult timp, apeleaza la un specialist! Se recomanda inlocuirea uleiului din butuc, odata cu portsatelitii pentru a asigura noii piese un rodaj corespunzator.

Specificatii tehnice:

distanta dintre cele 3 bolturi = 119mm
inaltimea totala a piesei = 72mm

Format din:

• Platou
• 3 pinioane cu z=29 dinti fiecare
• saibe, 3 bucati (sub pinioane) + una, triunghiulara
• 3 sigurante
• 3x9 ace
Trimite mesaj
Din Gura in Gura