Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Platou pinioane reductor Komatsu 42T-22-H0R04

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu 42T-22-H0R04
Cod produs
MN7I1TAC-AS
Out Of stock
Descriere
Daca stii ca e timpul pentru o schimbare benefica si nu stii de unde sa incepi, te invitam cu drag in universul nostru tehnic! Suntem cei care iti vor acorda startul necesar unei afaceri prospere! Incepem prin a-ti pune la dispozitie piese de schimb ultra moderne precum acest platou pinioane Komatsu 42T-22-H0R04 din gama Carraro! O asemenea grupare este o alegere sigura!
Daca te afli ingramadit intr-un colt al problemelor, tine cont de faptul ca orice lucru are un loc si un timp al refluxului! Acel moment este acum avand in vedere ca te afli pe aceasta pagina! Suntem cei care iti vor pune la dispozitie toate mijloacele elementare dezvoltarii afacerii tale! Ia legatura cu indrazneala cu noi si pune-ne in tema cu situatia ta actuala iar noi vom actiona in consecinta!

Acest platou pinioane Komatsu 42T-22-H0R04 este o contributie elementara in sistemul de transmisie!
Desi nu este un angrenaj care sa cedeze cu una cu doua, exista situatii in care carcasa butucului cedeaza din cauza socurilor mecanice! Stim ca primul lucru vizat atunci cand esti pe punctul de a achizitiona un nou produs este modul in care acesta isi exercita rolul. Imbratiseaza acest ansamblu de pinioane cu incredere caci amplifica cuplul transmis de planetara rotii asa cum trebuie!

Debaraseaza-te de intrebari si incertitudini!
Orice moment de incertitudine va fi un vis urat pe care nu-l vei mai experimenta! Am infiintat serviciul gratuit de consultanta prin intermediul caruia vei fi asistat si ghidat in mod profesional! Cele mai noi idei si cele mai practice metode ti se vor inainta si se vor contopi intr-un plan ingenios de intretinere! Tine strans legatura cu operatorii nostri si vei observa performanta cum isi ia cursul!

Livram corectitudine pana la capat, motiv pentru care primesti alaturi de acest platou pinioane reductor Komatsu 42T-22-H0R04 un certificat de garantie! Acesta stipuleaza valabilitatea sa de 6 luni care se aplica pentru eventualele defectiuni din fabrica!

Timpul este un element care nu este reversibil si care nu poate fi cumparat! De aceea punem mare accent si ne exercitam atributiile cat mai eficient posibil! Primesti acest platou pinioane Komatsu 42T-22-H0R04 in 24 de ore din momentul in care ai plasat comanda! Suna-ne sau aplica pe site si luam atitudine!

Ai grija cum actionezi in acest moment caci exista riscul sa anulezi tot ceea ce ai realizat! Nu te lasa influentat si ademenit de tactica improvizatiei sau de servicii indoielnice si mergi la un atelier de specialitate! Piesa va fi montata in parametri ideali iar sanatatea utilajului tau va ramane intacta! In acest caz se recomanda inlocuirea oringului ce face etansarea pe capacul butucului si adaugarea de lubrifiant nou.

Specificatii tehnice

• 8 prezoane.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura