Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ansamblu transmisie finala Komatsu 42T-22-H0R04

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu 42T-22-H0R04
Cod produs
Q1H9U5PM-AL
Out Of stock
Descriere
Rezistenta, performanta, fiabilitate! Intr-un cuvant: calitate. Asta cerem de la piesele de schimb care sunt in gama noastra de produse. Iar ele, asta iti ofera tie! Asa se intampla si cu acest  ansamblu transmisie finala Komatsu 42T-22-H0R04 care este un produs original, realizat de renumita Carraro. Te poti bucura de el mult timp de acum incolo, iar la schimb trebuie sa dai doar grijile zilnice! Nu mai ai nevoie de ele!

Intra la noi pe site si adreseaza-ne orice intrebare te nelinisteste. Poti sa ne si suni sau chiar sa ne faci o vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului. Important este sa aflam ce te framanta si sa rezolvam problema impreuna! Consultanta este gratuita, iar noi te asteptam cu o echipa de profesionisti care au multa experienta in spate!

Ansamblu transmisie finala Komatsu 42T-22-H0R04 - cand performanta sta in calitate!
Cand vrei sa ai performanta, investeste in calitate! Indiferent de marimea piesei de schimb ce necesita schimbare, este principala regula ce te va conduce spre succes si va elimina defectiunile neprevazute. Iar, daca ne referim la acest ansamblu transmisie finala, trebuie sa stim un lucru: amplifica cuplul transmis de planetara rotii, astfel incat trebuie sa te asiguri ca il alegi pe cel mai bun! Mai mult decat atat, desi nu este un angrenaj care cedeaza usor, el poate, totusi, suferi modificari, cedand carcasa butucului datorita socurilor mecanice. Exista si posibilitatea ca dantura pinioanelor sa se poata deteriora, ca urmare a lubrifierii insuficiente sau necorespunzatoare!

Cum faci asta? Pe ACN Piese utilaje poti foarte simplu, in mod prompt si gratuit sa iei legatura cu unul dintre profesionistii nostri cu experienta! El te poate ajuta cu o verificare a compatibilitatii setului cu utilajul tau, avand informatiile privind placuta de identificare a puntii, sau macar a utilajului pe care acesta e montat.

In ziua de astazi, increderea se castiga! Asa ca iti livram impreuna cu acest ansamblu transmisie finala Komatsu 42T-22-H0R04 si un certificat de garantie, valabil 6 luni, pentru toate defectele din fabricatie. Vei vedea ca nu vei avea nevoie de el!

Avem super-puteri! Nu ne crezi? Livram chiar la tine acasa in cel mult 24 de ore! Fii pregatit sa despachetezi acest ansamblu transmisie finala Komatsu 42T-22-H0R04 cat mai curand! Si, daca ai uitat sa ne spui ceva, iti lasam si datele noastre de contact.

Stim ca montajul este un aspect care iti poate da batai de cap, astfel incat ne-am gandit la toate! Nu trebuie decat sa ne dai un telefon, iar noi iti vom oferi consultanta gratuita. Mai mult, iti spunem si un secret despre produsul achizitionat! Ansamblul de pinioane se livreaza gata asamblat, usurand substantial efortul tau de asamblare si timpul de interventie. Se recomanda inlocuirea oringului ce face etansarea pe capacul butucului. Subliniem, de asemenea, ca este necesara adaugarea de lubrifiant nou, necontaminat.

Specificatii tehnice

8 prezoane
Trimite mesaj
Din Gura in Gura