Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set pivot inferior Genie 07.0711.0036

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Genie 07.0711.00
Cod produs
BJK81NLU-ES
Out Of stock
Descriere
Cat de mult iti doresti ca utilajele tale sa stea cat mai mult pe teren? Acesta este visul frumos al oricarui antreprenor din domeniul tau de activitate. Nu este un secret faptul ca profitul este raportat in mare masura de numarul de ore muncite. Este, bineinteles, de mentionat faptul ca acesta vine si un urma calitatii rezultatelor obtinute. Utilajele au rolul de a face munca fizica, in timp ce tu esti responsabil de gestionarea activitatii, de investitii si de decizii. O decizie inteleapta este sa alegi acest set pivot inferior Genie 07.0711.0036 original. Datorita faptului ca cei mai priceputi ingineri au contribuit la realizarea lui, justifica rezistenta incredibila de care da dovada.

Incearca si tu piesele disponibile pe site-ul nostru si nu vei regreta! Cu un set nou de pivoti prelungesti durata de viata a capetelor de bara, prin lipsa jocurilor si a socurilor in articulatia de directie. Astfel, ai sansa de a reduce semnificativ cheltuielile cu achizitia de piese noi. Mai mult, avand piese calitative vei fi sigur ca utilajele tale vor petrece cat mai mult timp acolo unde le este locul, pe teren. Alege intotdeauna calitatea si pe termen lung vei vedea cat de multe avantaje iti va oferi. Nu ezita sa ne contactezi atunci cand ai o nelamurire in legatura cu piesele tale sau atunci cand ai nevoie de un mecanic! Colaboratorii nostri sunt gata sa intervina cat mai rapid pentru a-ti solutiona problemele.

Set pivot inferior Genie 07.0711.0036 te ajuta sa prelungesti durata de viata a pieselor cu care intra in contact!

Setul pivot inferior este mai important decat ai crede! Rolul pivotului cu montarea in partea inferioara este de a prinde fuzeta de carcasa puntii. Pentru ca utilajul nu poate functiona fara acest set, el necesita atentie in ceea ce priveste schimbul sau. Cu cat utilajul tau sta, productivitatea va avea de suferit. Nu pierde timpul si asigura-te ca aceasta situatie este evitata alegand piese de calitate, precum cea pe care ti-o recomandam noi!

Stim ca nu este usor de fiecare data sa alegi piesa exacta pentru utilajul tau. De aceea, ne dorim sa nu mai intampini astfel de dificultati care pot dura timp si de multe ori, se irosesc niste bani inutil. Contacteaza-ne si lasa-ne sa ne facem treaba, incat tu sa ajungi cat mai rapid cu piesa potrivita si sa iti reiei activitatea. Contacteaza-ne gratuit la serviciul de consultanta!

Acest set pivot inferior Genie 07.0711.0036 intra in posesia ta alaturi de o garantie, valabila 6 luni de la achizitie. Astfel, in coletul primit, vei gasit certificatul de garantie si factura aferenta acestuia.

Cere o oferta! Indiferent unde, oriunde te-ai afla, noi iti trimitem un set pivot inferior Genie 07.0711.0036 prin serviciul de livrare rapid, in 24-48 de ore.

Recomandam ca montajul sa fie realizat intotdeauna de catre un specialist, pentru a te asigura ca toate piesele sunt la locul lor. Evita uzura prematura a acestora sau chiar riscul de a se defecta instant!

Pivot

• 4 gauri, diametru 13mm
• diametru 25mm
• diametru 45mm

Saiba elastica (conica) 43x61x0,8mm
Bucsa sferica 25x47x15mm
Gresor M6x1, la 45 grade
Trimite mesaj
Din Gura in Gura