Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set pivot inferior pentru tractor Landini Technofarm 65

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Landini Technofarm 65
Cod produs
43JIK52C-RE
Out Of stock
Descriere
Set pivot inferior Landini Technofarm 65 - piesa de rezistenta proaspat sosita in depozitul nostru! Un produs original Carraro, acest set pivot inferior isi asteapta cu nerabdare momentul de glorie. Fabricat in cele mai bune conditii, intr-un cadru modern, ce respecta noile standarde, setul nostru vine la pachet alaturi de garantia ca va rezista pe termen lung alaturi de utilajul pe care il detii. Cu un asemenea ajutor de nadejde, nu trebuie sa iti mai faci griji! Va contribui la buna functionare a utilajului, dand tot ceea ce are mai bun. In plus, avem mii de piese de schimb pentru toate utilajele. Arunca o privire pe site-ul nostru pentru a face cunostinta cu acestea!

Atunci cand o problema apare, aceasta iti afecteaza bunul mers al lucrurilor, furandu-ti din timp. Iar noi stim cat de important este timpul pentru afacerea pe care o detii. Contacteaza-ne telefonic sau scrie-ne cat mai repede cu putinta. Iti vom intinde o mana de ajutor, fara doar si poate, sfatuindu-te asa cum stim mai bine. In plus, avem o super echipa ce abia asteapta sa faca cunostinta cu utilajul pe care il detii. Suntem, in permanenta, conectati solicitarilor tale!

Set pivot inferior Landini Technofarm 65 - calitate la nivel inalt! Suna-i pe agentii nostri!
Pionii cei mai importanti de pe tabla de joc, piesele de schimb vin in ajutorul utilajului, asigurandu-se ca acesta munceste la adevarata sa valoare. Inzestrate cu fel de fel de responsabilitati, acestea vor contribui semnificativ la functionarea eficienta a utilajului. Astfel, acest set pivot inferior Landini Technofarm 65 are rolul de a prinde fuzeta de carcasa puntii, sporind siguranta in deplasare si precizia in manevrarea utilajului. Se monteaza la puntea din fata!

Servicii de calitate cat mai repede cu putinta!
Tinem la fiecare client ce a ales sa colaboreze cu noi! Motiv pentru care, inca de la inceput, am dezvoltat serviciul de consultanta tehnica gratuit. Cu noi alaturi, pana si imposibilul devine posibil! Astfel, beneficiezi de:
• Identificari corecte si rapide
• Solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii
• Interventii la fata locului indiferent de locul in care te afli
• Sugestii si recomandari cu privire la ingrijirea utilajului

Piesele noastre de schimb sunt pregatite sa prezinte toate actele necesare! Certificatul de garantie al acestui set pivot inferior pentru tractor Landini Technofarm 65este valabil 6 luni si vizeaza posibilele defectiuni din fabrica. Stai fara grija!

Timpul - cea mai importanta resursa de care ai parte! Intrucat stim ca intotdeauna esti pe graba, pasii pentru a comanda sunt simpli. Fie ne contactezi telefonic la unul dintre numerele afisate pe site, fie completezi o cerere, iar piesa de schimb comandata va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Lucram cu cei mai buni curieri! Insa, exista si posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului. Te asteptam!

Un montaj ca la carte te va tine la distanta de multe situatii neplacute ce vor sa-ti puna bete in roate! Indiferent de usurinta cu care o piesa de schimb poate fi montata, sfatul specialistilor din domeniu nu ar trebui sa lipseasca. Daca ai nevoie de o recomandare, scrie-ne cu incredere!

Specificatii tehnice

Acest set pivot inferior este format din:

• Pivot
• Bucsa sferica
• Saiba conica
• Gresor
Trimite mesaj
Din Gura in Gura