Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa pivot inferior pentru tractor Landini Technofarm 70

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Landini Technofarm 70
Cod produs
GAMW4CHP-ES
Out Of stock
Descriere
Iti recomandam sa folosesti de fiecare data doar piese de calitate si originale pentru a obtine rezultatele dorite. Orice utilaj are nevoie de componente zdravene pentru a putea face fata provocarilor de pe teren. Faptul ca masinariile tale sunt responsabile de toata munca grea, te face dependent de acestea. Comanda si tu o bucsa pivot inferior Landini Technofarm 70 pentru a-ti inlocui vechiul element. Rolul acesteia este destul de important incat este o piesa ce suporta uzura, avand grija de sistemul de transmisie. O piesa performanta va face diferenta in afacerea ta mai mult decat ai crede!

Stim ca ti-ai dori sa eviti pe cat posibil situatiile in care utilajele tale cedeaza. Faptul ca acestea sunt supuse unui volum mare de munca le face sa intalneasca si astfel de memente. Totusi, nu treuie sa ti se para o normalitate ca acest lucru sa se intample frecvent. Cu o preventie a uzurii si un montaj corect, ai toate sansele sa reusesti sa stai pe teren semnificativ mai mult decat ai fost obisnuit. Contacteaza-ne si afla toate informatiile de care ai nevoie atat despre piesele noastre, cat si despre serviciile pe care ti le oferim!

Bucsa pivot inferior Landini Technofarm 70 este piesa de uzura de care utilajul tau are nevoie!

O bucsa pentru sistemul de transmisie al utilajului tau este mai necesara decat ai crede. Pe cat de mica este, pe atat de folositoare atunci cand vine vorba de ceea ce este in stare. Rolul sau este de a prelua sarcina si greutatea dintre punte si fuzeta si de a asigura mobilitatea necesara miscarii fuzetei. Bucsa este cea care suporta uzura pentru a proteja locasul din trompa puntii.

Tot ce este nevoie sa faci este sa ne transmiti datele de identificare ale utilajului sau dimensiunile piesei de care ai nevoie, si de restul ne ocupam noi. Echipa tehnica te va ghida in achizitionarea celei potrivite pentru nevoile tale, intrucat noi dispunem de o gama larga de piese pentru utilaje. Contacteaza-ne si nu vei regreta!

Bucsa pivot inferior pentru tractor Landini Technofarm 70 beneficiaza de un certificat de garantie pentru defectiunile din fabrica. Acesta este valabil 6 luni de la achizitia piesei si va fi regasit in colet, alaturi de piesa si factura.

Contacteaza-ne!  Prin serviciul rapid de livrare vei avea produsele dorite in 24-48 de ore! Se poate primi aceasta bucsa pivot inferior Landini Technofarm 70 mai repede de atat? Se poate! Te asteptam la noi la sediu pentru a-ti ridica personal piesele!

Recomandam ca montajul sa fie realizat de o persoana experimentata, care a mai asamblat astfel de piese. Pozitionarea corecta a tuturor pieselor din angrenaj si intretinerea utilajului sunt de baza pentru a spori productivitatea. Acestea pot asigura o durata de exploatare mult mai mare decat cea acoperita de garantie. In cazul bucsei recomandate de noi, este perfecta pentru puntea din fata a utilajului.

Specificatii tehnice:

• Bucsa sferica 25x47x15mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura