Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa pivot inferior pentru tractor Landini 6.130c

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Landini 6.130c
Cod produs
JU89E7KO-CD
Out Of stock
Descriere
Bucsa pivot inferior tractor Landini 6.130c este o piesa originala Carraro, de inalta calitate. O astfel de piesa a fost creata pentru a asigura performanta. Firma noastra pune la dispozitia clientilor o gama larga de produse dedicate utilajelor folosite in domeniul constructiilor sau cel al agriculturii. Pentru a raspunde cat mai prompt, am dezvoltat o echipa solida si performanta si am construit un depozit vast.
Suntem dornici sa iti oferim ajutorul, asa ca oferim inclusiv servicii de depanare sau ajutor de urgenta oriunde in tara. Colaboram cu mecanici experimentati.

E de ajuns sa ne auzim! Experienta pe care am acumulat-o de-a lungul timpului ne ofera posibilitatea de a intelege provocarile ce apar in domeniul constructiilor sau in cel al agriculturii. Stim greutatile pe care le intampini si, de aceea, am dezvoltat cateva parghii pentru a putea oferi solutii rapide si solide. Tratam cu seriozitate colaborarile in care ne implicam, actiune usor sesizabila din respectul pe care il aratam clientilor.

Bucsa pivot inferior tractor Landini 6.130c este piesa de care ai nevoie!
Daca te intrebi, asa cum poate multa lume se intreaba, ce e asa de important la o bucsa, iti spunem noi. O astfel de bucsa sferica, calitativa si rezistenta Carraro prelungeste viata capetelor de bara. Viata-i buna cand capetele nu dor, iar anvelopele sunt fericite!

Nu e greu sa decizi cand esti sigur de calitate!
Echipa noastra de specialisti nu te lasa pana nu te lamureste. Iti raspundem la intrebari, iti recomandam doar piese potrivite utilajului tau. Asa ca decat sa te framanti cu alegerea unei piese, lasa-ne pe noi sa cautam pentru tine. Ne spui ce si cum ii place utilajului tau - in functie de model si seria de pe punte - apoi te relaxezi. Noi iti oferim cele mai bune recomandari. Apeleaza la noi cu incredere!

Ai cumparat o bucsa pivot inferior tractor Landini 6.130c si dintr-o data rasare gandul: daca se strica? Fii fara grija. Piesa are o garantie de 6 luni. Certificatul si garantia le vei gasi in colet.

O zi, 24 de ore, 1440 de minute. Cam atat dureaza pana cand bucsa pivot inferior pentru tractor Landini 6.130c va ajunge la tine. Ce sa faci?! Ne place sa fim prompti. Vrem sa stii ca ne si place sa ne intalnim clientii, asa ca te asteptam si la sediu pentru ridicarea produsului. Tu decizi!

Recomandam calduros (nu canicular, dar ai prins ideea) ca piesele sa fie inlocuite intr-un atelier de specialitate. Daca urechile carcasei puntii sunt ovalizate te sfatuim sa te gandesti la alezarea acestora. Echipa noastra se pricepe si la asta! (Doar ca sa stii!)

Specificatii tehnice

Diametru interior 28mm
Diametru exterior 52mm
Inaltime 16mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura