Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa pivot inferior pentru tractor Landini 7-195

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Landini 7-195
Cod produs
SGIMPLVA-CD
Out Of stock
Descriere
Daca te afli in cautarea unei piese originale Carraro, de calitate precum bucsa pivot inferior tractor Landini 7-195 afla ca te afli in locul potrivit! La noi in depozit se afla munti intregi de piese valoroase, nestemate mult cautate de agricultorii si constructorii care isi pretuiesc meseria. Am creat aceasta colectie greu de egalat tocmai pentru a raspunde cu promptitudine cererilor tale. Rapiditatea prin care raspundem se explica prin interesul nostru pentru alta resursa de nepretuit: timpul.

Timpul activitatilor agricole sau din domeniul constructiilor ar trebui sa conduca la profit. Exista insa momente in care acest deziderat este departe de a fi implinit. De vina pentru o asemenea situatie sunt, uneori, micile detalii care ii scapa managerului ocupat. O bucsa obosita duce la pierdere de timp, timp valoros pe care tu l-ai putea petrece alaturi de cei dragi. Sfatul nostru este sa investesti in piese si servicii de calitate! De acestea avem din belsug!

Bucsa pivot inferior tractor Landini 7-195 este piesa de care ai nevoie!
Te uiti in stanga, privesti in dreapta… Bucse, bucse si iar bucse. Stii ca trebuie sa le inlocuiesti, stii ca trebuie sa alegi o piesa calitativa. Si totusi… inca te gandesti: de ce e asa semeata bucsa asta? Chiar are un rol atat de important? Ce face ea toata ziua? Ei bine, munceste pe branci pentru a prelua uzura dintre pivot si fuzeta.

Oare este potrivita piesa pentru utilajul meu?
Daca inca nu ai facut cunostinta cu noi, vrem sa te informam ca suntem o echipa foarte dedicata. Cotrobaim in cele mai indepartate cotloane pentru a face rost de piesa de care ai nevoie. Iar daca nu stii care e, atunci fii sigur ca te poti baza pe expertiza noastra. Ne plac si cuvintele si piesele potrivite. Si pentru ca suntem de gasca (si dintr-o gasca minunata), serviciul nostru de consultanta e gratuit. 1, 2, 3 te bazezi pe ACeNei!

Daca si tu esti grijuliu cu noua bucsa pivot inferior tractor Landini 7-195 atunci faci parte din echipa noastra. Ca sa vezi ca munca-n echipa intotdeauna da roade iti spunem ca piesa are si o garantie de 6 luni. Vei descoperi in colet certificatul si factura.

Parca numai ce ai comandat bucsa bucsa pivot inferior pentru tractor Landini 7-195 si suna cineva la usa. E curierul! Da, caci livram rapid, oriunde in tara, in 24 de ore. Totusi, daca locuiesti aproape de noi nu ne narui posibilitatea de a te intalni. Hai la noi la depozit sa ridici piesa!

Legenda spune ca daca pornesti cu dreptul iti va merge bine. Nu porni in pas gresit drumul spre inlocuirea piesei. Alege un atelier de specialitate, un profesionist cu experienta. Asta daca nu vrei sa risipesti timp si bani. Sa nu zici ca nu te-am avertizat!

Specificatii tehnice

Diametru interior 28mm
Diametru exterior 52mm
Inaltime 16mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura