Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa pivot inferior pentru tractor Landini Technofarm 65

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Landini Technofarm 65
Cod produs
M123TKGR-ES
Out Of stock
Descriere
Cat este de important pentru tine sa fii in pas cu moda atunci cand vine vorba de utilajele tale? Te invitam sa intri si tu la noi pe site si sa arunci o privire la produsele pe care ti le oferim! Tehnologia avansata folosita in procesul sau de creare este cea care le ajuta sa fie foarte rezistente. O astfel de piesa este bucsa pivot inferior Landini Technofarm 65 care iti va ajuta utilajul pe termen lung sa functioneze optim. Aceasta este o piesa originala si se incadreaza printre piesele premium. Stim cat de importanta este pentru tine orice zi de munca in plus pe care un utilaj activ ti-o poate oferi. Astfel, ne asiguram ca faci cele mai bune alegeri atunci cand vine vorba despre componentele utilajelor tale.

Contacteaza-ne si discuta direct cu echipa noastra specializata despre piesele potrivite masinariilor tale! Faptul ca dispunem de un stoc impresionant de produse, te asigura ca vei gasi tot ce ai nevoie. Stim ca ai investit deja o suma considerabila in sustinerea afacerii tale. De aceea, este absolut firesc sa ai pretentii si sa iti doresti sa culegi roadele. Cu ajutorul pieselor si al serviciilor noastre o vei face!

Bucsa pivot inferior Landini Technofarm 65 iti va sustine utilajul sa munceasca mult timp!

O bucsa pentru sistemul de transmisie al utilajului tau este mai necesara decat ai crede. Pe cat de mica este, pe atat de folositoare atunci cand vine vorba de ceea ce este in stare. Rolul sau este de a prelua sarcina si greutatea dintre punte si fuzeta si de a asigura mobilitatea necesara miscarii fuzetei. Bucsa este cea care suporta uzura pentru a proteja locasul din trompa puntii.

Tot ce este nevoie sa faci este sa ne transmiti datele de identificare ale utilajului sau dimensiunile piesei de care ai nevoie, si de restul ne ocupam noi. Echipa tehnica te va ghida in achizitionarea celei potrivite pentru nevoile tale, intrucat noi dispunem de o gama larga de piese pentru utilaje. Contacteaza-ne si nu vei regreta!

Bucsa pivot inferior pentru tractor Landini Technofarm 65 beneficiaza de un certificat de garantie pentru defectiunile din fabrica. Acesta este valabil 6 luni de la achizitia piesei si va fi regasit in colet, alaturi de piesa si factura.

Contacteaza-ne!  Prin serviciul rapid de livrare vei avea produsele dorite in 24-48 de ore! Se poate primi aceasta bucsa pivot inferior Landini Technofarm 65 mai repede de atat? Se poate! Te asteptam la noi la sediu pentru a-ti ridica personal piesele!

Recomandam ca montajul sa fie realizat de o persoana experimentata, care a mai asamblat astfel de piese. Pozitionarea corecta a tuturor pieselor din angrenaj si intretinerea utilajului sunt de baza pentru a spori productivitatea. Acestea pot asigura o durata de exploatare mult mai mare decat cea acoperita de garantie. In cazul bucsei recomandate de noi, este perfecta pentru puntea din fata a utilajului.

Specificatii tehnice:

• Bucsa sferica 25x47x15mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura