Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set pivot inferior Landini 3694456M1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Landini 3694456M1
Cod produs
JERW01D2-RE
Out Of stock
Descriere
Un astfel de set pivot inferior Landini 3694456M1 tocmai ce si-a facut aparitia mandru in depozitul nostru! Avem o colectie impresionanta de piese de schimb originale si fara compromisuri. De la cele mai mici, pana la cele mai mari, toate piesele noastre de schimb promit o rezistenta indelungata la exploatare intensa. Ii vor fi alaturi utilajului, pe termen lung, ajutandu-l sa devina cel mai bun. Piesele de schimb sunt parte componenta a utilajului! Acestea sunt cele care ii confera utilajului puterea si energia de care are nevoie pentru a face performanta. Mizeaza pe calitatea pieselor noastre de schimb intrucat vei avea doar de castigat!

Cat despre setul nostru, ar fi multe de povestit despre acesta. Original si fara compromisuri, acesta provine din ateliere de productie recunoscute pentru diversitate. Rezistenta sa va fi pe masura asteptarilor tale, fara doar si poate. Daca ai intrebari cu privire la o anumita piesa de schimb, nu ezita sa ne contactezi. Suntem doar la un apel/ mesaj distanta, pregatiti sa te sfatuim asa cum stim mai bine. Iti vom oferi toate detaliile necesare! Ba mai mult, te vom ajuta sa faci cea mai buna alegere pentru utilajul pe care il detii.

Set pivot inferior Landini 3694456M1 - calitatea face diferenta! Alege intelept pentru utilajul tau!

Pionii cei mai importanti de pe tabla de joc, piesele de schimb vin in ajutorul utilajului, asigurandu-se ca acesta munceste la adevarata sa valoare. Inzestrate cu fel de fel de responsabilitati, acestea vor contribui semnificativ la functionarea eficienta a utilajului. Astfel, acest set pivot inferior Landini 3694456M1 are rolul de a prinde fuzeta de carcasa puntii, sporind siguranta in deplasare si precizia in manevrarea utilajului.

Servicii de calitate cat mai repede cu putinta!
Tinem la fiecare client ce a ales sa colaboreze cu noi! Motiv pentru care, inca de la inceput, am dezvoltat serviciul de consultanta tehnica gratuit. Cu noi alaturi, pana si imposibilul devine posibil! Astfel, beneficiezi de:
• Identificari corecte si rapide
• Solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii
• Interventii la fata locului indiferent de locul in care te afli
• Sugestii si recomandari cu privire la ingrijirea utilajului

Piesele noastre de schimb sunt pregatite sa prezinte toate actele necesare! Certificatul de garantie al acestui set pivot inferior Landini 3694456M1 este valabil 6 luni si vizeaza posibilele defectiuni din fabrica. Stai fara grija!

Timpul - cea mai importanta resursa de care ai parte! Intrucat stim ca intotdeauna esti pe graba, pasii pentru a comanda sunt simpli. Fie ne contactezi telefonic la unul dintre numerele afisate pe site, fie completezi o cerere, iar piesa de schimb comandata va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Lucram cu cei mai buni curieri! Insa, exista si posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului. Te asteptam!

Un montaj ca la carte te va tine la distanta de multe situatii neplacute ce vor sa-ti puna bete in roate! Indiferent de usurinta cu care o piesa de schimb poate fi montata, sfatul specialistilor din domeniu nu ar trebui sa lipseasca. Daca ai nevoie de o recomandare, scrie-ne cu incredere!

Specificatii tehnice

Acest set pivot inferior este format din:

• Pivot
• Bucsa sferica
• Saiba conica
• Gresor
Trimite mesaj
Din Gura in Gura