Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set pivot inferior Terex 07.0711.0036

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Terex 07.0711.0036
Cod produs
MXWILQCT-AT
Out Of stock
Descriere
Nu te lasa coplesit de momentul neplacut. Avem pentru tine solutia ideala, rapida si eficienta! Iti recomandam acest set pivot inferior Terex 07.0711.0036 original Carraro, rezistent si fiabil. Este confectionat din materiale speciale si face fata cu brio provocarilor. Utilajul tau isi va recapata fortele, oferindu-ti conditii optime de exploatare. Cand ai precizia de manevrare pe care ti-o doresti, altfel poti lucra si rezultatele sunt vizibile.

Iar cand te mai confrunti cu vreo defectiune, ne gasesti aici, dornici sa te scoatem din impas. Avem o echipa bine pregatita teoretic si practic pentru a raspunde solicitarilor tale. Impreuna vom depista cele mai bune remedii pentru defectiunile tale, dar si solutii de intretinere pe termen lung a utilajelor tale. Suna-ne si lasa-ti grijile in seama noastra!

Set pivot inferior Terex 07.0711.0036 - calitate superioara pentru utilajul tau!
Pivotul care se monteaza in partea inferioara are misiunea de a prinde fuzeta de carcasa puntii, prelungind astfel durata de viata a capetelor de bara, intrucat nu mai ai jocuri in articulatia de directie. Cu un set pivot inferior Terex 07.0711.0036 nou iti vei putea manevra cu precizie maxima utilajul si vei avea mai multa siguranta la deplasare.

Ai intrebari? Suntem aici pentru a-ti raspunde!

Oricat de priceput ai fi in ale utilajelor, o parere in plus nu strica niciodata, mai ales daca vine din partea unor specialisti si este si gratuita. Am creat pentru tine un serviciu de consultanta gratuita ca sa-ti facem mai usoara viata printre utilaje. Astfel te asiguri ca alegi corect piesele de schimb si, in plus, primesti informatii pretioase despre montaj si despre intretinerea pe termen lung a utilajelor tale. Le poti exploata fara probleme daca ai grija de ele asa cum trebuie. Contacteaza-ne si bucura-te de avantajele pe care ti le oferim!

Fii fara grija, ai pentru acest set pivot inferior Terex 07.0711.0036 6 luni de garantie in caz ca are defecte din fabrica. Nu prea se intampla astfel de cazuri dar, pentru orice eventualitate, pastreaza factura si certificatul de garantie pe care le primesti in colet.

Nu te lasam sa astepti prea mult, vei primi acest set pivot inferior Terex 07.0711.0036 in maxim 24 de ore, in orice colt al tarii te-ai afla. Suna-ne sau solicita o oferta online. Daca esti prin apropiere, poti veni sa ridici produsul de la sediul nostru de langa Bucuresti.

Ca sa n-ai batai de cap sau alte probleme ulterioare, iti recomandam sa apelezi pentru montaj la persoane calificate. Nu de alta, dar un montaj incorect ar putea afecta atat piesa in cauza cat si alte piese de alaturi, si nu-ti doresti asa ceva. Setul acesta se monteaza in partea din fata a puntii.

Acest set pivot inferior este format din:

pivot
bucsa sferica
saiba conica
gresor
Pivot
4 gauri, diametru 13mm
diametru 25mm
diametru 45mm
Saiba elastica (conica) 43x61x0,8mm
Bucsa sferica 25x47x15mm
Gresor M6x1, la 45 grade
Trimite mesaj
Din Gura in Gura