Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap de bara complet New HC 84264410

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New HC 84264410
Cod produs
DW7YZQB1-SC
Out Of stock
Descriere
Daca acest cap de bara complet New HC 84264410 a cedat fa si tu precum stramosii nostri dacii - plangi la succes (caci s-ar putea sa-l pierzi) si bucura-te de necaz (caci nici asta nu e vesnic). Trateaza situatia matur si ia deciziile care trebuie. In fond, face parte din istoria unui utilaj sa mai cedeze uneori. Iar daca nu ai la indemana piesa de schimb necesara, sa stii ca se gaseste sigur la noi. Si nu e orice piesa de schimb, ci una de o calitate excelenta, fiabila si rezistenta in conditii de exploatare extreme. Cere-ne suportul si iti vom raspunde cu promptitudine. Stabilim impreuna cum va ajunge piesa la tine.

In drumul lor lung de la producator pana la utilajul tau, piesele de schimb traverseaza tot felul de medii. Sunt supuse la tot felul de forte. Peste tot este nevoie de grija pentru starea lor, pana la montaj si chiar si dupa. Afla si te asiguram ca toate produsele ajunse in depozitul nostru se afla intr-o perfecta stare de conservare. Noi le asiguram climatul perfect pentru a nu se deprecia pana ajung la tine. Asiguram calitate si in alegerea pieselor pentru tine dar si in pastrarea lor.

Cap de bara complet New HC 84264410 pe tot terenul
Capul de bara o componenta importanta a sistemului de directie. Acesta conecteaza cilindrul de directie la fuzetele de directie realizand, astfel, virarea rotilor. Este una din piesele pe care se sprijina intregul proces de inaintare si manevre in spatiu ale utilajului.

Cand utilajul tau are nevoi te asteptam la noi
Bine ai venit la depozitul nostru. Iti place? Noi ne mandrim cu el. Si sa stii ca e si contributia ta aici. Si pentru asta iti multumim. Si nu e doar o formula de complezenta. Suntem dispusi sa iti oferim toata consultanta de care ai nevoie cu titlu gratuit. Cost zero. Si asta facem. Colegii consultanti iti ofera o identificare corecta a piesei ca aceasta sa fie compatibila cu utilajul tau. Un plan de lucru pentru eventualele situatii asemanatoare care pot aparea in timp. O recomandare sigura pentru un mecanic bun care sa te ajute la montajul piesei. Totul gratuit. Ca sa retii.

Garantie
Garantia pe care ti-o oferim nu este un amanunt, ci un punct forte al comenzii tale. Caci daca ai ghinionul sa primesti un cap de bara complet New HC 84264410 cu defect de fabricatie, iti poti da peste cap intreg prrocesul de lucru. Vei gasi, asadar, in pachet si un certificat de garantie 6 luni pentru defecte de fabricatie. Esti acoperit acum.

Livrare
Acest cap de bara se livreaza usor, daca te sfatuiesti cu consultantii nostri. Ei iti vor pune toate optiunile pe masa. La alegere, sir. Fie ne contactezi telefonic, fie ne scrii pe site, pentru noi inseamna acelasi lucru. Iar comanda urmeaza sa fie expediata in 24 de ore, cu plata ramburs. Piesa poate fi ridicata si personal daca ne faci o vizita la sediu. Spune-ne doar cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Va fi o problema pe care nici n-o simti.

Montaj
Daca ai nevoie de un specialist la montajul piesei comandate dar si la alte lucrari de natura mecanica, ne face placere sa iti spunem ca poti conta pe noi si pentru asta. Iti punem oricand la dispozitie un atelier mobil sau mecanici independenti extrem de priceputi. Colaboram de multa vreme cu ei. Ei pot veni sa asigure montajul acolo unde se afla utilajul, in regim de urgenta din momentul in care il soliciti.

Specificatii tehnice:

• Lungime - 430mm
• Filet la un capat - 22mm
• Filet la celalalt capat - 20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura