Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap de bara complet pentru buldoexcavator New Holland B100B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland B100B
Cod produs
IG1T5BKQ-SC
Out Of stock
Descriere
Este recomandabil sa faci la timp montajul acestui cap de bara complet New Holland B100B nou, cand cel vechi si-a terminat misiunea. In afacerea asta nu este loc de intarzieri sau amanari. Acestea se transforma in costuri si in loc sa iti cumpari o prajitura, o privesti din vitrina. Nu asa se face profit. Asadar, cand utilajul te anunta ca a venit vremea unei schimbari, asculta-l. Stie el cel mai bine ce nevoie are. Este momentul sa ne soliciti pe noi, sa faci comanda, iar noi iti vom trimite piesa de schimb potrivita. Este printre cele mai bune de pe piata. Facem lucrurile cu cap. Fie el si de bara.

Ce e drept, e drept, sunt si alte depozite de piese de schimb, exista si alti deal-eri care iti ofera produsul de care ai nevoie. Caci piata e vasta iar competitia e buna. Ai atatea locuri de unde sa te aprovizionezi, totusi… Noi suntem foarte atenti si la micile detalii. Sunt cele care fac diferenta. Nu este suficient sa ai piesa de schimb pe rafturi. Probabil o au si altii. Dar mai ai nevoie ca aceasta sa fie rezistenta si fiabila. Si ai nevoie de ea foarte repede. Poate ca ai nevoie de informatii pe langa si, desigur, de un mecanic bun. Detalii? Poate, dar noi avem solutie pentru fiecare.

Cap de bara complet New Holland B100B sfatul medicului
In primul rand, pentru o viata cat mai lunga a capetelor de bara, este important sa fie sigilate si corect lubrifiate. Atunci cand capul de bara este defect suspensia fata se slabeste. Cu cat suspensia se slabeste mai mult, soferul o sa simta vibratii in volan, un volan mai moale si sunete ciudate dar si un unghi de fuga deviat. Un unghi de fuga deviat va toci neuniform anvelopele. Acest cap de bara complet se monteaza pe New Hc-ul tau, pe punte fata.

Ti-am dat beep, acu’s voinic!
Serviciul nostru de consultanta este gratuit. Consultantii nostri iti vor raspunde foarte rapid. Apoi, te vor asculta atenti ca sa identifice corespunzator problema. Uneori te vor intreba in plus. Este nevoie de un diagnostic cat se poate de corect. Apoi iti vor da solutia. Exact aceea care are potriveu cu situatia utilajului. Iti vor recomanda piesa compatibila si, un enter pe taste, piesa va fi deja pe drum catre tine. Beneficiaza cu incredere de cunostintele noastre. Investitia te asteapta sa o duci la bun sfarsit.

Garantie
Niciun incident nu se poate intampla cu acest cap de bara complet pentru buldoexcavator New Holland B100B daca este un produs cumparat de la noi. Ne aprovizionam doar cu varfuri de gama, certificate de piata. Si, chiar si asa, iti vom trimite un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni. Frumos, corespunzator.

Livrare
Iar daca te-ai hotarat sa cumperi acest cap de bara atunci este momentul sa ne auzim la un telefon. Noi vom urgenta expedierea, stim ca esti in mare graba. Daca ti-e mai comod, te asteptam la noi pe la sediu de unde poti ridica personal piesa dorita. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Cum e bine pentru tine, e bine si pentru noi.

Montaj
Montajul este etapa finala, dar cat de importanta. Iti dam sun sfat traditional romanesc - nu te ineca la mal precum cetateanul din poveste. Asadar, nu-ti lasa operatorul sa-si bage nasul pe acolo caci cine stie ce se intampla. Cheama un mecanic. El stie ce si cum. Mergi pe mana omului potrivit la locul potrivit.

Specificatii tehnice:
• Lungime - 430mm
• Filet la un capat - 22mm
• Filet la celalalt capat - 20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura