Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap de bara complet pentru buldoexcavator New Holland LB95

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LB95
Cod produs
CK98T217-E
Out Of stock
Descriere
Cap de bara pentru buldoexcavator New Holland LB95 - un ansamblu complet, de calitate garantata. Capul de bara din oferta noastra este format din: bieleta de directie, capatul de bara si piulita de reglare, toate acestea fiind de origine Carraro. Componentele sunt fabricate din cele mai bune materiale. Iti recomandam montarea pieselor originale, pentru o siguranta mai mare in trafic si in lucru.
Fiind un ansamblu complet, cu toate aceste piese incluse, pretul va fi mult mai avantajos, timpul de montare mai scurt si eficienta va fi garantata!

Alege cu incredere acest cap de bara New Holland LB95 original din oferta noastra!
Caracteristicile tehnice ale piesei si cererile numeroase ne-au determinat sa o avem mereu pe stoc! De aceea o putem livra cu un timp minim de asteptare si la un pret foarte bun!

Comanda telefonic sau online! La alegerea componentelor care te intereseaza, beneficiezi de consiliere tehnica gratuita, din partea personalului calificat al firmei.

Ai comandat acest cap de bara complet New Holland LB95 din imagini? Certificatul de garantie oferit de producator este valabil timp de 1 an de zile de la achizitionarea piesei. Il regasesti in colet, cu factura.

Un asemenea cap de bara New Holland LB95 se poate achizitiona direct de la punctul nostru de lucru din Bucuresti sau se poate livra oriunde este nevoie. Curierul va pune la dispozitie piesa intr-un timp cat mai scurt si poate astepta plata ramburs pana se verifica coletul, pentru a te convinge ca ai primit ce ai comandat.

Pentru a beneficia de reparatia echipamentului pe termen lung, nu doar calitatea pieselor conteaza, ci si manopera. De aceea, iti punem la dispozitie atelierul mobil al firmei, care poate interveni asupra utilajului la punctul de lucru al acestuia. Pentru detalii despre acest serviciu, te rugam sa iei legatura cu unul dintre consilierii nostri tehnici.

Specificatii tehnice

lungime - 425mm
diametru la un capat - 19,8mm
diametru la celalalt capat - 17,7mm

Codul produsului: CK98T217-E
Trimite mesaj
Din Gura in Gura