Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap de bara complet pentru buldoexcavator New Holland B110D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland B110D
Cod produs
ECO5M8YA-SC
Out Of stock
Descriere
Daca alegi acest cap de bara complet New Holland B110D de la noi din depozit, problema este ca si rezolvata. Tac pac, sare matza din copac! Cum spune copilul tau acasa cand te intreaba cum ti-a fost ziua si ii spui ca a fost una reusita. Ca ai un partener bun care te-a ajutat sa rezolvi cu o piesa de schimb. Acum cand iti mangai copilul pe crestet, piesa este deja ambalata, expediata si se afla in autocamionul cargo care o aduce in orasul tau. Nu te ajutam pe tine, ajutam toata familia. Avem respect pentru ea.

Pentru ca utilajul tau sa fie functional de cate ori ai nevoie de el, este necesar sa ii faci din, cand in cand, cate o revizie. In mod cert vei gasi piese uzate. Acest cap de bara poate fi una dintre ele, pentru ca este un obiect supus unei multimi de forte in timpul exploatarii. Si mai pot fi si altele. E fieratanie, „se mai fleosteste”, cum ar spune nea Petrica. Tu aduna tot ce iti trebuie, apoi plaseaza comanda completand formularul de pe site sau apeland unul dintre consultantii nostri la numerele de telefon afisate tot acolo. Apeleaza cu incredere. Facem sa fie simplu.

Cap de bara complet New Holland B110D e acum la tabla
Fi atent aici! Pentru o viata cat mai lunga a capetelor de bara, este important sa fie sigilate si corect lubrifiate. Atunci cand capul de bara este defect suspensia fata se slabeste. Cu cat suspensia se slabeste mai mult, soferul o sa simta vibratii in volan, un volan mai moale si sunete ciudate dar si un unghi de fuga deviat. Un unghi de fuga deviat va toci neuniform anvelopele.

O plimbare prin parcul tehnic nu costa nimic
Serviciul nostru de consultanta este gratuit si placut precum plimbarea in parcul IOR. Colegii mei iti pun la dispozitie toate informatiile de care ai nevoie. Sunt specialisti alesi pe spranceana. Te vor insoti pe aleile know how-ului, intr-o scurta dar placuta calatorie tehnica. Astfel, langa piesa primesti economie de timp, un pachet de informatii si recomandari. Si desigur, un zambet caci le face placere. Pune-i la incercare si vei vedea ca asa este.

Garantie
Garantia pe care ti-o oferim nu este un amanunt oarecare. E o informatie vitala care te poate scapa de neplaceri neprevazute. Poti avea ghinionul sa primesti un cap de bara complet pentru buldoexcavator New Holland B110D cu defect de fabricatie. Ce te faci, cumperi altul? Nu. Caci vei gasi in pachet, langa factura, un certificat de garantie 6 luni pentru defecte de fabricatie. Esti acoperit acum.

Livrare
Efectuam livrarea in conditii de maxima siguranta a coletului. Lucram cu la cele mai bine servicii de curierat. Astfel, primesti piesa in 24 de ore oriunde in Romania, fara nicio exceptie. Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine e la tine. Iar maine reiei si lucrul. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact . Ah, sa nu uitam, poti ridica piesa direct din depozit. Caci se poate orice. Te asteptam.

Montaj
Am ajuns si la montaj. Ta naaa! Nu incerca tu to do the thing, caci… cimitirele de masini sunt pline de epave “reparate” de amatori. Mai bine asigura-te ca esti asistat de un profesionist. Montajul este momentul in care piesa de schimb intra “in paine” si este indicat sa lucreze ca si cum a fost acolo de la inceput. Montata corect, o piesa de schimb va extinde perioada de functionare a utilajului si ii va spori performanta.

Specificatii tehnice:

• Lungime - 430mm
• Filet la un capat - 22mm
• Filet la celalalt capat - 20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura