Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap de bara complet pentru buldoexcavator New Holland B110C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland B110C
Cod produs
SQYKMOBE-SC
Out Of stock
Descriere
Calitatea acestui cap de bara complet New Holland B110C aflat la noi in depozit este una fara fisuri. Nu ne aprovizionam cu produse de o calitate indoielnica strecurate pe piata de nici nu stii unde si cine. In rafturile noastre se gasesc doar piese de schimb cu origine cunoscuta. Sunt performante, sunt solide si rezistente. Tu nu trebuie sa-ti faci griji. Cumparand de la noi, utilajul tau va functiona la fel ca in prima zi iar tu iti vei putea desfasura programul fara intreruperi neprevazute si neplacute.

Noi asa suntem, ne atasam emotional de partenerii nostri. Ne pasa de activitatea si utilajele pe care le detin. Ca si cum ar fi ale noastre. Ne merge bine cand lor le merge bine. Si nu suntem fericiti cand ceva nu le functioneaza. Iar cand utilajele cedeaza, stim de motiv de ingrijorare inseamna, dar mai stim si ca prietenul la nevoie se cunoaste. Intervenim imediat asupra utilajului defect si il readucem la viata. Suntem intotdeauna aproape.

Cap de bara complet New Holland B110C sanatos in corp sanatos
Acest cap de bara inglobeaza cea mai moderna tehnologie si este fabricata de firme de renume mondial. Este conceput din materiale extrem de rezistente si fiabile. Piesa cupleaza perfect cilindrul de directie la fuzetele de directie, realizand virarea rotilor. Un sistem de transmisie functional reprezinta un “corpore sano”.

Niciodata nu este prea tarziu pentru un sfat bun
Consultanta gratuita oferita de specialistii nostri este chiar mai mult decat arata, este un gest de atentie si apreciere pentru efortul tau zilnic. De la ei afli in orice moment care sunt piesele de schimb compatibile cu utilajul tau, sau de ce iti trebuie un model anume si nu altul random. Ei stiu multe si te invata si pe tine. Suntem aici, suntem buni, oferim maxima incredere.

Garantie
Poti avea incredere maxima in acest cap de bara complet pentru buldoexcavator New Holland B110C cumparat de la noi. Dar, mai mult, vom adauga increderii tale cu un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Caci fierul e fier, nu se stie niciodata. Acesta este valabil 6 luni si nu implica alte costuri.

Livrare
Acest cap de bara va ajunge intotdeauna la tine rapid si sigur. Nu exista alternativa mai buna la posibilitatile de livrare pe care ti le oferim. Nu pe aceasta planeta. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate sau, pentru si mai multe detalii, ajunge un simplu click utilizand datele din contact.

Montaj
Noi avem inclusiv solutia pentru montaj, nu este nevoie sa te freci la ochi. Daca nu cunosti vreun mecanic priceput si serios iti putem trimite noi datele de contact ale unuia foarte bun sau ale unui atelier mecanic utilat modern. Aici sau oriunde in tara. Colaboram cu cei mai buni.

Specificatii tehnice:

• Lungime - 430mm
• Filet la un capat - 22mm
• Filet la celalalt capat - 20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura