Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap de bara complet Case 84264410

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 84264410
Cod produs
30CG869Q-SC
Out Of stock
Descriere
Oare de ce Case-ul tau face asa urat? O fi operatorul? O fi motorina? Au bagat iar apa in ea? Dar nu cumva este calitatea proasta a pieselor de schimb? Let’s face it! Te-a incantat faptul ca ai gasit acest cap de bara complet Case 84264410 undeva la un pret sandale. Sau ca ai gasit la cineva in magazie un cap de la dezmembrari. Pe moment te-oi fi bucurat, dar nu a durat mult. Un cap de bara prost iti poate da peste cap intreg sistemul de transmisie. Asadar, nu gresi si a doua oara, cauta doar un model original, rezistent si fiabil. Noi il avem deja. Si nu de ieri de azi. Ne cauti, il soliciti, iar noi ti-l trimitem. Sau il poti ridica direct din depozit.

Invatam multe din parteneriatul cu clientii nostri. Am aflat de la ei ca nu este suficient doar sa cumperi piesa, sa faci plata si sa dispari. Pentru ca viata utilajelor grele nu este una linistita. Activitatea pe santiere este continua iar utilajele muncesc fara odihna acolo. Este nevoie de un furnizor de piese de schimb stabil, aprovizionat cum trebuie si care sa ajute, in plus, cu informatii care tin de montaj, sau de expeditie, sau de compatibilitate. Noi suntem aici gata sa satisfacem aceste nevoi. Ne suni, ne soliciti, primesti.

Cap de bara complet Case 84264410 pe tot terenul
Capul de bara o componenta importanta a sistemului de directie. Acesta conecteaza cilindrul de directie la fuzetele de directie realizand, astfel, virarea rotilor. Este una din piesele pe care se sprijina intregul proces de inaintare si manevre in spatiu ale utilajului.

Cand utilajul tau are nevoi te asteptam la noi
Bine ai venit la depozitul nostru. Iti place? Noi ne mandrim cu el. Si sa stii ca e si contributia ta aici. Si pentru asta iti multumim. Si nu e doar o formula de complezenta. Suntem dispusi sa iti oferim toata consultanta de care ai nevoie cu titlu gratuit. Cost zero. Si asta facem. Colegii consultanti iti ofera o identificare corecta a piesei ca aceasta sa fie compatibila cu utilajul tau. Un plan de lucru pentru eventualele situatii asemanatoare care pot aparea in timp. O recomandare sigura pentru un mecanic bun care sa te ajute la montajul piesei. Totul gratuit. Ca sa retii.

Garantie
Garantia pe care ti-o oferim nu este un amanunt, ci un punct forte al comenzii tale. Caci daca ai ghinionul sa primesti un cap de bara complet Case 84264410 cu defect de fabricatie, iti poti da peste cap intreg prrocesul de lucru. Vei gasi, asadar, in pachet si un certificat de garantie 6 luni pentru defecte de fabricatie. Esti acoperit acum.

Livrare
Acest cap de bara se livreaza usor, daca te sfatuiesti cu consultantii nostri. Ei iti vor pune toate optiunile pe masa. La alegere, sir. Fie ne contactezi telefonic, fie ne scrii pe site, pentru noi inseamna acelasi lucru. Iar comanda urmeaza sa fie expediata in 24 de ore, cu plata ramburs. Piesa poate fi ridicata si personal daca ne faci o vizita la sediu. Spune-ne doar cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Va fi o problema pe care nici n-o simti.

Montaj
Daca ai nevoie de un specialist la montajul piesei comandate dar si la alte lucrari de natura mecanica, ne face placere sa iti spunem ca poti conta pe noi si pentru asta. Iti punem oricand la dispozitie un atelier mobil sau mecanici independenti extrem de priceputi. Colaboram de multa vreme cu ei. Ei pot veni sa asigure montajul acolo unde se afla utilajul, in regim de urgenta din momentul in care il soliciti.

Specificatii tehnice:

• Lungime - 430mm
• Filet la un capat - 22mm
• Filet la celalalt capat - 20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura