Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap de bara complet pentru buldoexcavator Case 580SV

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 580SV
Cod produs
O23YQFIJ-SC
Out Of stock
Descriere
Defectiunile apar exact atunci cand te astepti cel mai putin. Inainte de pranz. Sau inainte sa pleci in vacanta. Sau cand mai aveai o zi si terminai lucrarea. Uite asa, de la un cap de bara complet Case 580SV sa ti se strice tot “fenshuiul”. Dar nu lasa asta sa-ti strice ziua. Nu ca ar fi simplu, dar gandeste-te ca intotdeauna exista o solutie. De aceea suntem noi. Iti readucem zambetul pe buze. Avem piesa, si inca una de o calitate. Ti-o trimitem cat ai zice “buldo”.

Poti duce multe in lumea asta a industriei grele. E grea, stii asta, te inhami pregatit. Este un concept urias in care isi pot face loc multe lucruri. Mai putin unul - compromisul. Nu incape, nu intra. Nu poti face niciun compromis cand e vorba de calitate, de standarde inalte, de a fi profesionist pana la urma. Noi nu agreem jumatatile de masura incepand cu modelele, tipurile sau felurile de piese pe care le aducem pentru clienti. Nu facem niciun compromis nici in ce priveste serviciul specialistilor nostri. Acesta va fi intotdeauna operativ, empatic si cu o solutie buna la final, personalizata. Suntem un partenerul serios de care ai nevoie.

Cap de bara complet Case 580SV pe viata si pe moarte
Capetele de bara sunt componente ale sistemului frontal de suspensie. Suspensia fata a unei masini este mult mai complicata decat suspensia spate, deoarece puntea fata este responsabila si de virarea masinii. Capetele de bara sunt o parte vitala ale sistemului de directie dar si ale celui de suspensie. Acest cap de bara complet se monteaza pe Case-ul tau, pe punte fata.

Mai simplu chiar decat buna ziua
Serviciul nostru de consultanta este gratuit. Hai sa iti spunem din ce consta. Uite, raspundem imediat la apel si cautam impreuna solutia. Cum s-ar spune prin big companies, personalizam. Identificam problema. Prin dialog ajungem la piesa care este in suferinta. Apoi cautam pentru tine una noua, compatibila, cea potrivita sa-ti repuna in functiune utilajul. Daca doresti, ticluim si un mic plan de intretinere ca sa nu mai patesti astfel de incidente. Si, bonus, iti trimitem un mecanic. Te-am convins?

Garantie
Poti cumpara cu incredere de la noi acest cap de bara pentru buldoexcavator complet Case 580SV. Vom pune in pachet, langa factura si un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni. Te ferim de timpii morti si de costuri suplimentare. Te ferim de ghinioane.

Livrare
Stim ca atunci cand ai nevoie de schimbul unei piese stricate, lupta principala este aceea cu timpul. Venim si noi cu armele noastre: expeditie cu curierul rapid si plata la livrare, sau ridicare direct de la sediu daca esti prin apropiere. Il cumintim si il trimitem inapoi in lesa. Iar utilajul tau isi va relua lucrul ca si cum n-ar fi fost o pauza.  Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Restul vine de la sine.

Montaj
Te sfatuim cu drag sa apelezi doar la mecanici cu experienta. Daca nu te prinzi, insistam. Ia-ti mecanic! O piesa de schimb montata corect intinde perioada ei de functionare si o ajuta sa lucreze la parametrii proiectati. Daca nu stii incotro sa te indrepti sau nu cunosti niciun mecanic bun, ia legatura cu consultantii nostri - au agenda plina cu contacte bune.

Specificatii tehnice:

• Lungime - 430mm
• Filet la un capat - 22mm
• Filet la celalalt capat - 20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura