Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap de bara complet pentru buldoexcavator Case 580SN

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 580SN
Cod produs
L81DB2XV-SC
Out Of stock
Descriere
Acest cap de bara complet Case 580SN este un produs original, fabricat in cele mai bune uzine din Europa. Miroase frumos, arata frumos. Privindu-l, e ca si cum ai face un city break la, hmmm, Roma. Sau Bruges. Sau Stockholm. Nu aducem chinezarii, ne-am fixat o limita a calitatii foarte inalta si nu renuntam la ea. De aceea poti sa fii sigur ca acest cap de bara este ideal pentru inlocuirea modelului initial. Vrem sa stii ca il aleg fara rezerve toti clientii care ne suna. De aceea iti recomandam si tie sa ne suni daca nu ai facut-o inca pana astazi. Putem vorbi si de un pret foarte bun. Raportul calitate pret este ideal.

Produsul este compatibil si cu modelul Case 580SNWT

In drumurile noastre prin tara trecem adeseori pe langa diferite santiere de constructii sau obiective industriale. Admiram functionarea sigura a utilajelor grele. Le urmarim miscarile parca desenate, ritmicitatea matematica, efortul pe care il depun fara ca macar sa il simta. Desigur ca recunoastem o multime care au primit de la noi piesele de schimb. Produse excelente, de aceeasi calitate cu primele. Nu exista mandrie mai mare. Am ales sa punem umarul la constructie si nu la demolarea ei.

Cap de bara complet Case 580SN pe tot terenul
Capul de bara o componenta importanta a sistemului de directie. Acesta conecteaza cilindrul de directie la fuzetele de directie realizand, astfel, virarea rotilor. Este una din piesele pe care se sprijina intregul proces de inaintare si manevre in spatiu ale utilajului. Acest cap de bara complet se monteaza pe utilaj, pe punte fata.

Cand utilajul tau are nevoi te asteptam la noi
Bine ai venit la depozitul nostru. Iti place? Noi ne mandrim cu el. Si sa stii ca e si contributia ta aici. Si pentru asta iti multumim. Si nu e doar o formula de complezenta. Suntem dispusi sa iti oferim toata consultanta de care ai nevoie cu titlu gratuit. Cost zero. Si asta facem. Colegii consultanti iti ofera o identificare corecta a piesei ca aceasta sa fie compatibila cu utilajul tau. Un plan de lucru pentru eventualele situatii asemanatoare care pot aparea in timp. O recomandare sigura pentru un mecanic bun care sa te ajute la montajul piesei. Totul gratuit. Ca sa retii.

Garantie
Garantia pe care ti-o oferim nu este un amanunt, ci un punct forte al comenzii tale. Caci daca ai ghinionul sa primesti un cap de bara complet pentru buldoexcavator Case 580SN cu defect de fabricatie, iti poti da peste cap intreg prrocesul de lucru. Vei gasi, asadar, in pachet si un certificat de garantie 6 luni pentru defecte de fabricatie. Esti acoperit acum.

Livrare
Acest cap de bara se livreaza usor, daca te sfatuiesti cu consultantii nostri. Ei iti vor pune toate optiunile pe masa. La alegere, sir. Fie ne contactezi telefonic, fie ne scrii pe site, pentru noi inseamna acelasi lucru. Iar comanda urmeaza sa fie expediata in 24 de ore, cu plata ramburs. Piesa poate fi ridicata si personal daca ne faci o vizita la sediu. Spune-ne doar cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Va fi o problema pe care nici n-o simti.

Montaj
Daca ai nevoie de un specialist la montajul piesei comandate dar si la alte lucrari de natura mecanica, ne face placere sa iti spunem ca poti conta pe noi si pentru asta. Iti punem oricand la dispozitie un atelier mobil sau mecanici independenti extrem de priceputi. Colaboram de multa vreme cu ei. Ei pot veni sa asigure montajul acolo unde se afla utilajul, in regim de urgenta din momentul in care il soliciti.

Specificatii tehnice:

• Lungime - 430mm
• Filet la un capat - 22mm
• Filet la celalalt capat - 20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura