Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set pivot inferior pentru tractor Case PJ75

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case PJ75
Cod produs
7V6H91IF-AS
Out Of stock
Descriere
In momentele in care planurile stabilite de tine nu mai pot fi aplicate, trebuie sa te asiguri ca ai o sursa de nadejde la care sa apelezi. Am fi incantati sa ne alegi pe noi! Ne vom asigura ca iti vom crea tot confortul si posibilitatile necesare dezvoltarii muncii tale! Acest set pivot inferior tractor Case PJ75 este un inceput promitator! Iti recomandam aceasta creatie Carraro daca sistemul tau de transmisie are nevoie de imbunatatiri!

Depozitul nostru este locul in care vei avea doar de castigat! Ca ne referim la timp, energie sau bani, toate acestea vor fi administrate cu responsabilitate! Dispunem de servicii inovatoare care nu fac decat sa imprastie prosperitate in aceasta industrie! Pentru sfaturi si indrumari apeleaza la serviciul de consultanta iar in cazul in care ai defectiuni tehnice pe teren, trimitem echipa de asistenta tehnica!

Acest set pivot inferior tractor Case PJ75 este o piesa care promite!
Rolul unei piese de schimb este bine determinat si atribuit in asa fel incat impreuna sa poata puna in functiune intregul circuit tehnic al masinariei. Acestui set pivot ii revine datoria de a prelungi durata de viata a capetelor de bara, inlaturand orice soc sau joc din articulatia de directie! In acest mod, iti vei manevra utilajul precis sporind siguranta in deplasare!

Mai aproape de obiectiv cu serviciul de consultanta!
Informatiile de actualitate din lumea tehnica sunt cele care pun in miscare demersurile pentru a performa! Asa ca trebuie sa te asiguri ca esti constant informat de fiecare data cand industria evolueaza. Altfel nu vei reusi sa tii pasul. Apeleaza cu incredere la serviciul gratuit de consultanta si beneficiaza de cele mai creative idei care vor veni manusa intreprinderii activitatii tale! Vei sti sigur ca ai facut alegerea compatibila si vei fi indrumat pe calea eficientei!

Suntem extrem de responsabili si, din dorinta de a furniza servicii de calitate pana la capat, prestam acestea in functie de criteriul sigurantei! Pentru acest set pivot inferior pentru tractor Case PJ75 primesti certificat de garantie valabil 6 luni pentru defectiunile din fabrica! Aceste situatii sunt aproape inexistente, dar asa lucreaza niste profesionisti!

Cum ne-am putea permite noi sa abuzam de timpul tau? Timpul pierdut nu poate fi recuperat sau castigat asa ca trebuie sa-l gestionam in consecinta! Acest set pivot inferior tractor Case PJ75 va ajunge la usa ta in doar 24 de ore! De indata ce ne-ai sunat sau ai aplicat pe site, preluam solicitarea si-i dam bice!

Cum crezi ca-ti poti intretine piesa si poti preveni cheltuieli adiacente? Printr-un montaj profesional! Asta presupune sa mergi la un atelier specializat si sa-ti lasi utilajul pe maini sigure! Multi muncitori au optat pentru tactica improvizatiei si au investiti de doua ori mai mult timp si mai multe cheltuieli! Fii practic si opteaza pentru servicii de calitate inalta care sa-ti garanteze siguranta!

Specificatii tehnice:

Acest set pivot inferior este format din: pivot + bucsa sferica + saiba conica + gresor.

• Pivot (4 gauri, diametru 13mm, diametru 25mm, diametru 45mm);
• Saiba elastica (conica) 43x61x0,8mm;
• Bucsa sferica 25x47x15mm;
• Gresor M6x1, la 45 grade.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura