Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Intinzator curea transmisie vehicul utilitar Bobcat 5600

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 5600
Cod produs
QPRWN1SF-AL
Out Of stock
Descriere
Cauti un intinzator curea transmisie Bobcat 5600 orientat ideal catre nevoile tale legate de calitate, pret si viteza de executie? Esti exact acolo unde trebuie! Avem pentru tine o piesa de schimb originala, cu caracteristici care sa iti satisfaca fiecare necesitate! De la o rezistenta crescuta, ce asigura performanta de durata a utilajului tau, pana la fiabilitate ce maximizeaza puterea de lucru, alege un produs ce se va transforma in partenerul tau de incredere! Consultanta este gratuita, in cazul in care mai sunt detalii pe care vrei sa le pui la punct! Poate ca exista si minuni, insa noi nu ne bazam pe ele!

Noi ne bazam pe informatii relevante, piese de schimb de calitate, raspunsuri prompte si colegialitate! Astfel, pe ACN Piese Utilaje facem ca minunile sa se intample! Rezolvam probleme in functie de context, de la un utilaj la altul, de la o situatie la alta. Nu iti fie frica sa ne suni, timpul de asteptare este redus, iar satisfactia pe masura!

Cand ai luat ultima data o pauza de la grijile zilnice? Cu acest intinzator curea transmisie Bobcat 5600 a sosit momentul!
Atunci cand observi ca utilajul tau nu mai da randamentul potrivit si ti se pare ca tinerea in tensiune a curelei de transmisie dintre volanta si pompa hidraulica se realizeaza in mod precar, cu siguranta ai nevoie de un produs nou! Acest intinzator curea transmisie este piesa de motor indispensabila pentru performanta zilnica!

Nu trebuie sa identifici intotdeauna tu fiecare defectiune! Este bine, insa, sa intri pe ACN Piese Utilaje si sa ne dai un telefon! Cu informatiile potrivite, fiecare problema va gasi o rezolvare, iar tu iti poti relua in mod firesc ziua de lucru! Mai mult, daca actionezi fara a cunoaste bine mecanismul, risti sa agravezi lucrurile!

Fiind un produs original, cand vorbim despre acest intinzator curea transmisie pentru vehicul utilitar Bobcat 5600 este putin probabil sa existe defecte din fabrica! Dar, pentru a evita orice risc, iti trimitem impreuna cu el si un certificat de garantie, valabil timp de 6 luni!

Ajungem la tine, in orice colt de tara te-ai afla! Este suficient sa ne spui cum doresti sa facem, utilizand datele de contract.
In mai putin de 24 de ore te va contacta curierul, pentru a prelua piesa de schimb mult dorita! Mai mult, noi te asteptam si la sediul nostru de langa Bucuresti, astfel incat sa iti alegi chiar tu acest intinzator curea transmisie Bobcat 5600 chiar de pe raftul nostru!

Si au trait fericiti pana la adanci batraneti? Nu se intampla doar in basme, se poate intampla chiar si la tine acasa!
Ai nevoie doar de informatiile potrivite pentru ca montajul sa fie unul corect executat, ce rezista in timp! Astfel, ne poti contacta oricand, iar noi iti vom sugera mesteri cu experienta, care sa faca treaba in locul tau! Simplu, rapid, dar mai ales de durata!

Specificatii tehnice

Diametru rola = 76mm
Lungime = 35,5mm
Distanta intre rola si arc = 90mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura