Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Solenoid pentru vehicul utilitar Bobcat 5600

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 5600
Cod produs
WRMOS9ZB-RE
Out Of stock
Descriere
Solenoid vehicul utilitar Bobcat 5600 abia asteapta sa faca cunostinta cu utilajul tau! Piesele de schimb asemenea multor obiecte pe care le detinem, nu sunt facute sa reziste o vesnicie. Cred ca iti amintesti de jucaria preferata din copilarie. Acea jucarie care isi pusese amprenta asupra sufletului tau. Desi incepea sa se strice, incercai sa o repari ca sa reziste cat mai mult. In cazul pieselor de schimb, acestea necesita ingrijire constanta. Trebuie sa te preocupi, de-a lungul timpului, de starea lor de sanatate pentru a evita un moment neplacut.
In cazul utilajului pe care il detii, o atentie deosebita asupra detaliilor este necesara. Astfel, vei economisi timp si resurse. Stim ca o situatie neplacuta poate schimba radical datele problemei, ajugand sa-ti afecteze munca. Sfatul nostru este sa-ti verifici constant utilajul pentru a te asigura ca totul functioneaza asa cum ar trebui. Este destul de neplacut sa te trezesti in fata faptului implinit si sa intri in panica pentru ca nu stii cum sa gestionezi o situatie.
Cum functioneaza un solenoid vehicul utilitar Bobcat 5600
O piesa cu un rol destul de semnificativ pentru motorul utilajului tau, un solenoid pentru vehicul utilitar Bobcat 5600 se ocupa de oprirea alimentarii pompei de injectie, atunci cand se doreste oprirea motorului.

Serviciul de consultanta gratuit
Stim cat de dificil este sa te confrunti cu o problema. Mai ales, atunci cand simti ca timpul nu este de partea ta. Tocmai din acest motiv, dorim sa-ti reamintim ca noi nu plecam nicaieri. Suntem aici, alaturi de tine si utilajul tau! Am infiintat un serviciu de consultanta gratuit, la baza caruia se afla conceptul de personalizare a solutiilor in functie de tipul de utilaj pe care il detii. Alaturi de noi beneficiezi de o identificare corecta, de intretinere personalizata si de interventii la fata locului la nevoie. Prin intermediul interventiilor la fata locului iti demonstram ca-ti suntem aproape indiferent de locul in care te afli

Avem grija sa adaugam in colet si certificatul de garantie. Un solenoid vehicul utilitar Bobcat 5600 vine insotit de o garantie de 6 luni.
In ceea ce priveste livrarea, ne poti contacta telefonic sau sa depui o cerere pe site-ul nostru, iar noi iti vom pregati comanda. Aceasta va fi livrata in aproximativ 24 de ore de la plasarea comenzii, prin intermediul unui serviciu de curierat. Daca timpul te preseaza, exista si posibilitatea de a ridica piesa de schimb direct de la sediul nostru de pe langa Bucuresti. Cu aceasta ocazie, reusim sa ne cunoastem si sa-ti prezentam depozitul nostru. Alegerea este a ta!
In cazul montajului, sfatul nostru este sa apelezi doar la specialistii in domeniu. Lucrand cu un amator, piesa de schimb ar putea avea de suferit. Au existat numeroase situatii in care piesa s-a deteriorat prematur.
Specificatii tehnice
• Mufa cu 3 pini tata;
• 2 gauri ∅ 7 la 58 distanta;
Trimite mesaj
Din Gura in Gura