Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Tampon motor pentru vehicul utilitar Bobcat 5600

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T5600
Cod produs
O8W61I7H-RA
Out Of stock
Descriere
Un astfel de tampon motor vehicul utilitar Bobcat 5600 a fost realizat din materiale de top, este conceput special pentru a absorbi vibratiile din vehiculul tau utilitar. Aceste tampoane motor sunt piese anti-vibratii care sustin motorul si reduc vibratiile transmise catre sasiu. Pentru realizarea lor se folosesc materii prime alese pe spranceana, doar dintr-acelea care sa fie durabile. Acestea sunt concepute pentru a obtine un efect anti-vibratii optim. Piesa noastra contribuie la imbunatatirea confortului de rulare.

Avem componenta la un pret scazut si te asteapta sa o achizitionezi. In realitate, un tampon motor inadecvat nu absoarbe cu adevarat vibratiile motorului. O componenta slaba calitativ transfera vibratiile pe sasiu si perturba confortul cabinei. De asemenea, va creste zgomotul sau vibratia in interiorul cabinei. De aceea, recomandam ferm piesa de schimb semnata Bobcat!

Un tampon motor vehicul utilitar Bobcat 5600 este o componenta fiabila!
Acest tampon, pe care il prezentam cu mandrie, este produsul momentului! Durabil si de incredere, articolul are un rol important pentru utilaje. Printre principalele sarcini ale tamponului se numara si cea de a amortiza vibratiile transmise de la motor la sasiu.

Servicii de top! Chiar aici, la noi!
Afacerea ta depinde de multe aspecte. Achizitiile de piese de schimb sunt unul dintre aspectele definitorii, dar nu singurul. Piesele trebuie sa fie compatibile cu utilajul tau, trebuie montate corect, trebuie alese perfect, iar tu trebuie sa primesti informatii care sa te duca pe drumul cel mai bun. Asta face departamentul nostru de consultanta tehnica gratuita!

Daca vei achizitiona un tampon motor vehicul utilitar Bobcat 5600 vei fi asigurat conform certificatului de garantie si te vei relaxa minim 6 luni, cat este garantia pentru orice posibil defect de fabricatie.

Un tampon motor pentru vehicul utilitar Bobcat 5600 este alegerea potrivita pentru tine, asa incat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa pe site-ul nostru! Livrarea pieselor noastre va decurge intotdeauna perfect, sigur si rapid!

Atunci cand achizitionezi piesele de schimb necesare pentru unul dintre utilajele pe care le administrezi, asigura-te ca acestea sunt montate perfect!

Specificatii tehnice

• Diametrul la un capat: 30,7mm
• Diametrul la celalalt capat: 23mm
• Inaltime: 73mm
• Interior conic
Trimite mesaj
Din Gura in Gura