Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Solenoid pentru vehicul utilitar Bobcat 5600

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 5600
Cod produs
YSMIPH19-SC
Out Of stock
Descriere
Acest solenoid vehicul utilitar Bobcat 5600 a sosit. Ieri ai solicitat piesa, iar acum este la tine. Ai vazut ce simplu este cand apelezi la profesionisti? Ai sunat, ai cerut o piesa si ai primit este exact ce iti trebuia. Nimeni nu are nevoie de complicatii, sau de scuze, sau de amanari. Utilajul nu functioneaza cu ele. Utilajul functioneaza cu o piesa excelenta primita la timp. Noi pentru tipul acesta de raspuns lucram. Banii, afacerea sunt doar o consecinta. Satisfactia lucrului bine facut conteaza cel mai mult.

Uneori apar situatii neplacute in activitatea ta. Nu ar mai fi bussines daca totul ar decurge perfect, ar fi heaven. Iar asa ceva nu exista. La noi in bransa lucrurile sunt concrete ca un zid de beton. Daca utilajul tau are nevoie de o piesa de schimb, tu trebuie sa gasesti una. Fiabila, rezistenta, noua. Concret, suni la noi. Iti livram pe loc piesa de schimb si la nevoie iti asiguram accesul la un mecanic specialist. Utilajul tau va functiona din nou, iar angajatul va fi multumit. Un zid perfect relatia noastra. Nu o poate distruge nimeni.

Solenoid vehicul utilitar Bobcat 5600 - o piesa mica, dar puternica!
O astfel de componenta este extrem de importanta in angrenajul complex al utilajului tau. Mai ales ca asigura legatura dintre motor si intreaga masinarie. Acesta bobina, singura, poate opri motorul rapid si in siguranta, prin inchiderea circuitului de alimentare.

Consultanta este gratuita pentru tine!
Serviciul nostru de consultanta este gratuit. Colegii mei iti pun la dispozitie toate informatiile de care ai nevoie. Sunt specialisti alesi pe spranceana. Pe langa piesa primesti economie de timp, un pachet de informatii si experienta consultantilor. Si desigur, un zambet caci le face placere. Pune-i la incercare si vei vedea ca asa este.

Poti avea incredere maxima in acest solenoid pentru vehicul utilitar Bobcat 5600 cumparat de la noi. Si vom dubla increderea ta cu un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni.

Efectuam livrarea in conditii maxime de siguranta a coletului. Apelam la cele mai bune servicii de curierat. Astfel, primesti aceasta electrovalva vehicul utilitar Bobcat 5600 in 24 de ore oriunde in Romania. Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine e la tine. Maine reiei si lucrul. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact . Restul vine de la sine.

Ei, ajungem si la montaj. Nu incerca sa experimentezi. Mai bine cere cateva recomandari si asigura-te ca esti asistat de catre un profesionist. Montajul este momentul in care piesa de schimb intra “ in paine” si este indicat sa lucreze ca si cum a fost acolo de la inceput. Montata corect, o piesa de schimb va extinde perioada de functionare a utilajului si ii va spori performanta.

Specificatii tehnice

• Are trei fire
• Se fixeaza prin cele 2 gauri de 7 mm, aflate la 65 mm una de alta
Trimite mesaj
Din Gura in Gura