Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Alternator pentru vehicul utilitar Bobcat 5600

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 5600
Cod produs
265P4RS0-RE
Out Of stock
Descriere
Optand pentru acest alternator vehicul utilitar Bobcat 5600 nu vei da gres! Utilajul tau munceste mult, zi de zi! Pentru a functiona la capacitate maxima, constant, acesta are nevoie de prezenta unor piese de schimb performante, puternice si rezistente. Piesele noastre de schimb ii vor conferi puterea si energia de care are nevoie pentru a duce la bun sfarsit orice activitate. Ofera-i, acestuia, doar ceea ce este mai bun, iar el va munci sanatos si fericit! Alege, calitatea, mai presus de orice!

Ori de cate ori, simti ca o situatie neplacuta te coplesteste, contacteaza-ne telefonic sau scrie-ne. Sub presiunea timpului, tinzi sa crezi ca problemele tale nu au rezolvare. Insa, noi iti vom demonstra contrariul. Nu le permite problemelor sa-si puna amprenta asupra afacerii tale! Echipa noastra, foarte bine pregatita, te va ajuta sa identifici solutia eficienta si rapida pentru problema cu care te confrunti. Suntem, in permanenta, conectati solicitarilor tale!

Cu acest alternator vehicul utilitar Bobcat 5600 nu vei da gres! Nu face rabat de la calitate!
Impreuna, piesele de schimb formeaza un intreg ce contribuie, semnificativ, la functionarea eficienta a utilajului. Un astfel de alternator vehicul utilitar Bobcat 5600 are responsabilitatea de a transforma energia mecanica, furnizata de catre motor, in energie electrica. Acesta constituie o sursa de energie pentru diferiti consumatori ai vehiculului:
• Sistemul de climatizare
• Sistemul audio
• Stergatoarele
• Luminile, etc.

Ai parte de tot suportul nostru, oricand si oriunde!
Ne dorim sa le fim aproape tuturor clientilor ce au ales sa colaboreze cu noi! Tocmai din acest motiv, inca de la inceput, ne-am gandit la infiintarea acestui serviciu gratuit de consultanta. Contacteaza-ne telefonic sau scrie-ne pe retelele sociale, iar noi iti vom raspunde prompt. Alaturi de noi, beneficiezi de o identificare corecta, de solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii si de interventii la fata locului, indiferent in ce parte a tarii te afli.

Acest alternator vehicul utilitar Bobcat 5600 vine insotit de toate actele necesare! Certificatul sau de garantie este valabil 6 luni si vizeaza posibilele defectiuni din fabrica. Este important sa cunosti toate detaliile!

Livram, oriunde, cu drag! Contacteaza-ne telefonic sau depune o cerere pe site-ul nostru, iar acest alternator pentru vehicul utilitar Bobcat 5600 va ajunge la tine cat mai repede cu putinta. Comanda iti va fi livrata de catre curier, in aproximativ 24 de ore. In cazul in care, timpul nu iti permite sa astepti, exista si posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru, din apropierea Bucurestiului. Alegerea este a ta!

Montarea unei piese de schimb reprezinta un proces important! Nu-ti lasa utilajul pe mainile amatorilor! Orienteaza-te catre specialistii din domeniu. Acestia vor sti cum sa manevreze piese de schimb, astfel incat, aceasta sa nu se deterioreze prematur. Alege intelept pentru utilajul tau!

Specificatii tehnice
• O prindere
• O mufa cu 2 pini
• Diametru fulie: 83mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura