Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Intinzator curea pompa hidraulica Bobcat 5600

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 5600
Cod produs
68T9KWQG-RE
Out Of stock
Descriere
Cauti un intinzator curea pompa hidraulica Bobcat 5600 si nu stii unde il poti gasi? Aceasta piesa de schimb te asteapta in depozitul nostru! Iti oferim o gama diversa de piese de schimb, la o calitate superioara!
Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi telefonic ca sa stabilim impreuna ce piesa de schimb i se potriveste utilajului pe care il detii. In domeniul in care iti desfasori activitatea, calitatea face diferenta! Alege intelept!

Prin intermediul pieselor de schimb, utilajul tau prinde viata! Acestea ii confera energia si puterea de care are nevoie pentru a face fata oricarei activitati. Din cauza volumului de munca intens, piesele de schimb vor incepe sa se uzeze in timp. Ai grija de starea lor de sanatate! In plus, nu-ti face griji! Noi iti suntem alaturi oricand cu solutii eficiente si rapide.

Piesele de schimb si rolul lor fundamental
Piesele de schimb au responsabilitati diferite, fiecare punandu-si amprenta asupra bunei functionari a utilajului. Astfel, un intinzator curea pompa hidraulica Bobcat 5600 este responsabil de tinerea in tensiune a curelei de transmisie dintre volanta si pompa hidraulica. Acesta face parte din categoria pieselor pentru motor.

Super serviciu de consultanta gratuit
La baza oricarui parteneriat de succes, se afla o comunicare transparenta si directa. Tinem la fiecare client care ne-a trecut pragul, tocmai din acest motiv ii oferim beneficii la care nici macar nu a visat! Prin intermediul serviciului nostru de consultanta gratuit, ai parte de o identificare corecta, de solutii personalizate in functie de utilajul pe care il detii si de interventii la fata locului, indiferent in ce colt de tara te afli. Contacteaza-ne!

Grija noastra pentru clienti este una aparte, motiv pentru care nu uitam sa adaugam in coletul tau si certificatul de garantie. Astfel, un intinzator curea pompa hidraulica pentru vehicul utilitar Bobcat 5600 dispune de 6 luni de garantie pentru defectiunile din fabrica.

Livram cu drag, oriunde! Ne contactezi telefonic sau depui o cerere pe site-ul nostru, iar acest intinzator curea pompa hidraulica Bobcat 5600 va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat.
Timpul te preseaza? Nu-i nicio problema! Ne poti face o vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului pentru a ridica personal piesa de schimb. Tu alegi!

Atunci cand vine vorba de montarea unei piese de schimb, sfatul nostru este sa te orientezi catre specialistii din domeniu. Nu-ti lasa utilajul pe mainile oricui! De asemenea, poti apela si la ajutorul nostru. Avem o echipa dornica sa faca cunostinta cu utilajul tau!

Specificatii tehnice:

• Diametru rola: 76mm
• Lungime = 35,5mm
• Distanta intre rola si arc = 90mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura