Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana de butuc pentru punte JCB PD70

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB PD70
Cod produs
NGOWA5QP-ES
Out Of stock
Descriere
Pentru ca domeniul tau de activitate este unul extrem de profitabil, merita sa investesti cat de mult poti in afacerea pe care o detii. Sunt numerosi clienti care cauta servicii de calitate precum cele oferite de tine! De aceea, nu te lasam sa ii ratezi, oferindu-ti posibilitatea de a munci cat mai mult alaturi de utilajele tale. O piesa precum coroana butuc punte JCB PD70 iti va tine utilajul pe teren, onorandu-ti responsabilitatile la timp.

Nu mai pierde timpul asteptand sa iti repuna cineva utilajul in functiune pentru a putea munci! Fiecare client multumit va reveni cu siguranta la tine! De aceea, trebuie sa faci tot posibilul sa eviti uzura prematura a pieselor utilajului tau. Poti face acest lucru investind in calitatea pieselor sale.

Te invitam sa ne accesezi platforma si sa gasesti cele mai potrivite piese pentru tine, cu un raport calitate-pret foarte corect. Echipa noastra este gata sa te ajute sa identifici produsele de care ai cu adevarat nevoie si sa iti explice cum ar trebui efectuat montajul. Tot ce este necesar sa faci este sa ne contactezi si sa ne lasi pe noi sa ne ocupam de rezolvarea problemelor tale!

Coroana butuc punte JCB PD70 este cea mai buna alegere pentru viitorul afacerii tale!
Rolul important pe care coroana de butuc il are in functionalitatea oricarui utilaj este de a spori cuplul de forta din mecanismul transmisiei inferioare. Este de mentionat ca orice defectiune a unei piese depistata la timp, poate evita uzura prematura a celorlalte piese cu care intra in contact. De aceea, iti spunem care sunt cauzele principale pentru care o coroana de butuc cedeaza.

Printre acestea se numara deformarile rezultate in urma socurilor mecanice si degradarea pinioanelor. Obiectele straine patrunse intre dintii coroanei si pinioane sunt, de asemenea posibile cauze.

In cazul in care dantura s-a deformat, se recomanda inlocuirea pinioanelor si refacerea etanseitatii transmisiei finale. Sunt necesare simeringuri si oringuri noi pentru refacerea transmisiei.
Serviciul gratuit de consultanta!
Cu ajutorul serviciului nostru gratuit de consultanta iti vei transforma nevoile in solutii. Vei avea parte de suport permanent pe toata durata experientei tehnice, pana vei fi primi piesele ideale! Scapa de grijile legate de piese si lasa-ne pe noi sa ne ocupam de ele. Contacteaza-ne si afla toate modalitatile prin care iti putem fi de ajutor pentru a obtine profitul pe care il meriti!

Pentru ca ne place calitatea, coroana de butuc pentru punte JCB PD70 vine insotita de un certificat de garantie, valabil 6 luni pentru defectiunile din fabrica. Daca vrei sa te asiguri totusi ca produsul este intact, te asteptam la depozitul nostru!

Cere o oferta! Indiferent unde, oriunde te-ai afla, noi iti trimitem o coroana butuc punte JCB PD70 prin serviciul de livrare rapid, in 24 de ore. Daca e si mai urgent de atat si esti prin zona, te asteptam la noi la sediu!

Iti poti imagina cate batai de cap ai avea si cati bani ai putea pierde in cazul in care montajul nu ar fi realizat corespunzator? Nu ar fi o situatie prea placuta… Noi venim in ajutorul tau pentru a-ti oferi recomandarile de care ai nevoie si pentru a gasi impreuna cea mai buna solutie!

Specificatii tehnice
Diametru - 263mm
Inaltime - 74mm
66 dinti
Trimite mesaj
Din Gura in Gura