Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana reductor pentru punte JCB PD70

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB PD70
Cod produs
RNZQ234L-SC
Out Of stock
Descriere
Aseara ti-am luat margele, si-acum te vad fara ele. Normal ca le-a aruncat doamnisoara JCB. Caci nu de margele avea ea nevoie acuma, ci de o coroana reductor punte JCB PD70 Nu este o domnisoara oarecare, n-o smecheresti cu niste bratari, pantofiori rosii cu toc, sau gentute din piele de cine stie ce zmeu solzos. Domnisorelele astea nu ajung prea departe. Doamnisoara JCB e mandra, e pretentioasa si, daca nu ai grija de ea, nu mai ajunge acasa. Pe scurt: piese originale, revizii periodice si multa dragoste. De la ACN.

Cand spui ca este usor este doar o iluzie. Profesia noastra este una deosebita pentru ca inseamna contact cu oamenii. Si nu orice oameni, ci chiar antrepenori. Iar asta nu e usor. Ei ne cauta pentru ca au un necaz cu utilajul lor si nu pentru a bate cuba.  Asta ne inspira intotdeauna si ne motiveaza. Ne adunam puterile impreuna, ne punem mintile la contributie si, pas cu pas, ii dam de cap. Contribuim cu cel mai bun sfat, care e gratuit, cu cea mai buna piesa de schimb, cu cel mai bun mecanic. La final batem si cuba aia!

Coroana reductor punte JCB PD70 dimineata la pranz si seara
Pentru o functionare nonstop ai nevoie de o coroana bine conceputa. Ea intregeste sistemul de directie fiind piesa responsabila cu dezvoltarea unui cuplu sporit. Constructia ei o face usor de recunoscut, avand dintii orientati catre interior. Acestia pot suferi deteriorari, fie din cauza uzurii pinioanelor, fie din cauza socurilor mecanice. O alta cauza poate fi interventia corpurilor straine care patrund intre coroana reductoare si pinioane.

Ti-am luat un inel…
… mare cat o coroana reductor pentru punte JCB PD 70. Si asta doar datorita consultantilor de la ACN care mi-au oferit gratuit recomandari pentru exploatarea utilajelor mele, care mi-au oferit cele mai bune piese de schimb si m-au consiliat pentru un program de revizii in urma caruia am economisit o multime de bani. Tie ti-am luat un inel. Sa stii ca mi-am luat si eu o bere.

Garantie
Poti avea incredere maxima in aceasta coroana reductor pentru punte JCB PD70 cumparata de la noi. Si vom dubla increderea ta cu un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni.

Livrare
Efectuam expeditia in conditii maxime de siguranta a coletului. Apelam la cele mai bine servicii de curierat Astfel, primesti piesa in 24 de ore oriunde in Romania. Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine ajunge deja la tine. Si tot maine reiei si lucrul. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Restul vine de la sine.

Montaj
Am ajuns si la montaj. Nu incerca sa experimentezi. Mai bine cere cateva recomandari si asigura-te ca esti asistat de catre un mecanic adevarat. Montajul este momentul in care piesa de schimb intra in paine si este indicat sa lucreze bine inca de la inceput.  Montata corect, o piesa de schimb va extinde perioada de functionare a utilajului si ii va spori performanta.

Specificatii tehnice
• Diametru - 263mm
• Inaltime - 74mm
• 66 dinti
Trimite mesaj
Din Gura in Gura