Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana reductor pentru punte JCB SD70

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB SD70
Cod produs
5GFI39N4-SC
Out Of stock
Descriere
Daca ai ajuns pe pagina aceasta, calaretule, fa un popas si mare bine iti va fi. Ai strabatut campii nesfarsite si munti netrecuti pentru aceasta coroana reductor punte JCB SD70 Calul JCB ti s-a imbolnavit, merindele s-au subtiat, ai obosit si ti-a pierit speranta. Uite ca soarta mai face si exceptii. Ni te-a scos in cale. Ia si culege piesa vrajita de care bidiviul tau are nevoie. Pune-o in sacul cu boabe si da-i sa o manance. Se va inzdraveni pe loc si va zbura ca vantul si ca gandul. Si tine minte locul. Sa ai unde sa te intorci.

Gasim intotdeauna timp pentru a localiza defectunea care iti tine utilajul in atelierul mecanic. Facem imediat legaturile, punem informatiile cap la cap si iti oferim solutia cea mai buna, care sa ti se potriveasca. Vei sti sa iei cele mai bune decizii, iar noi nu putem fi decat multumiti ca te-am mai ajutat o data. Serviciul nostru de consultanta este gratuit, iar expeditia pieselor de schimb are loc cat ti-ai sterge ochelarii.

Coroana reductor punte JCB SD70 dimineata la pranz si seara
Pentru o functionare nonstop ai nevoie de o coroana bine conceputa. Ea intregeste sistemul de directie fiind piesa responsabila cu dezvoltarea unui cuplu sporit. Constructia ei o face usor de recunoscut, avand dintii orientati catre interior. Acestia pot suferi deteriorari, fie din cauza uzurii pinioanelor, fie din cauza socurilor mecanice. O alta cauza poate fi interventia corpurilor straine care patrund intre coroana reductoare si pinioane.

Ti-am luat un inel…
… mare cat o coroana reductor pentru punte JCB SD70. Si asta doar datorita consultantilor de la ACN care mi-au oferit gratuit recomandari pentru exploatarea utilajelor mele, care mi-au oferit cele mai bune piese de schimb si m-au consiliat pentru un program de revizii in urma caruia am economisit o multime de bani. Tie ti-am luat un inel. Sa stii ca mi-am luat si eu o bere.

Garantie
Poti avea incredere maxima in aceasta  coroana reductor pentru punte JCB SD70 cumparata de la noi. Si vom dubla increderea ta cu un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni.

Livrare
Efectuam expeditia in conditii maxime de siguranta a coletului. Apelam la cele mai bine servicii de curierat Astfel, primesti piesa in 24 de ore oriunde in Romania. Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine ajunge deja la tine. Si tot maine reiei si lucrul. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Restul vine de la sine.

Montaj
Am ajuns si la montaj. Nu incerca sa experimentezi. Mai bine cere cateva recomandari si asigura-te ca esti asistat de catre un mecanic adevarat. Montajul este momentul in care piesa de schimb intra in paine si este indicat sa lucreze bine inca de la inceput.  Montata corect, o piesa de schimb va extinde perioada de functionare a utilajului si ii va spori performanta.

Specificatii tehnice
• Diametru - 263mm
• Inaltime - 74mm
• 66 dinti
Trimite mesaj
Din Gura in Gura