Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Intinzator curea pompa hidraulica miniexcavator Bobcat 430

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 430
Cod produs
ZAYLHKS6-AT
Out Of stock
Descriere
Daca ai nevoie de un intinzator curea pompa hidraulica Bobcat 430 si nu stii pe care sa-l alegi, suntem aici pentru a te ajuta sa iei decizia potrivita. O piesa rezistenta face diferenta pentru ca utilajul tau sa poata functiona la parametri maximi cat mai mult timp. Stim ca nu-ti plac intreruperile cand ti-e lumea mai draga, de aceea iti oferim produse de calitate si sprijinul necesar, astfel incat sa economisesti timp si bani si sa-ti poti relua cat mai curand activitatea.

La noi vei gasi intotdeauna o gama larga de piese pentru utilajele agricole si pentru cele din domeniul constructiilor, cu siguranta o avem si pe cea de care ai nevoie in acest moment. In plus, specialistii nostri te pot consilia, astfel incat sa nu-ti prinzi urechile si sa fii sigur ca ai achizitionat piesa care se potriveste utilajului tau.

Intinzator curea pompa hidraulica Bobcat 430 - face fata cu brio provocarilor!
Acest intinzator pentru curea este o piesa necesara bunei functionari a sistemului de transmisie. El asigura intinderea curelei la intensitatea ideala pentru angrenarea eficienta a pompei hidraulice, astfel ca utilajul tau sa functioneze ca uns timp indelungat.

Apeleaza la serviciul nostru de consultanta gratuita!
Fie ca stii sau nu ce piesa i-ar fi necesara utilajului tau, iti punem la dispozitie un serviciu de consultanta gratuita, atat pentru alegerea piesei, cat si in ce priveste montajul sau diferitele probleme tehnice pe care le intampini.  Suna-ne si te vom scuti de batai de cap suplimentare.

Acest intinzator curea pompa hidraulica pentru miniexcavator Bobcat 430 beneficiaza de garantie pe o durata de 6 luni pentru defectele de fabricatie. Vei regasi certificatul de garantie in interiorul coletului.

Livram acest intinzator curea pompa hidraulica Bobcat 430 in cel mai scurt timp. Oriunde te-ai afla pe teritoriul Romaniei, vei primi piesa in 24 de ore, e suficient sa ne suni sau sa soliciti o oferta online. De asemenea, ne poti vizita si la sediu - suntem bucurosi de oaspeti.

Oricat de calitativa ar fi piesa, esential pentru o buna functionare a utilajului este montajul acesteia. Un montaj necorespunzator poate deteriora piesa respectiva sau piesele conexe, asadar iti recomandam sa apelezi la persoane specializate.

Specificatii tehnice
Cu arc spiral
Diametru rola - 111mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura