Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Intinzator pentru miniexcavator Bobcat 435

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 435
Cod produs
S2RFVBXJ-RA
Out Of stock
Descriere
Un astfel de intinzator miniexcavator Bobcat 435 este un articol optim pentru vehiculul pe care il administrezi. Acest produs de incredere asigura o intindere a curelei hidraulice, fiind conceput special pentru miniexcavatoare.
Conteaza pe noi! Oferim solutii utile, practice si economice, solutii care vin insotite de un suport tehnic complet si de incredere. Prin urmare, nu ne limitam la comercializarea pieselor de schimb, ci, obiectivul nostru principal este sa mentinem toate utilajele clientilor nostri, indiferent de tipul acestora, la performante maxime!

Pentru tine, clientul nostru, noi facem eforturi zi de zi in a gasi solutii aplicate la cel mai mic cost de investitie. Nu suntem orice furnizor si nu suntem doar un furnizor! Suntem mai mult decat atat, suntem prietenii pieselor de schimb pentru utilaje!

Un intinzator miniexcavator Bobcat 435 este un articol durabil!
O astfel de componenta este una de importanta in angrenajul vehiculului tau. Piesa noastra rezistenta si conforma asigura intinderea optima a curelei hidraulice.

Serviciile conexe sunt gratuite!
Apeleaza-ne, iar agentii nostri vor raspunde cu promptitudine! Beneficiaza de aptitudinile lor si de timpul de calitate pe care acestia ti-l ofera, punandu-ti la dispozitie toata experienta, cunostintele lor si pasiunea pentru munca in domeniul tehnic!

Facem totul pentru ca tu sa fii asigurat, sa accesezi produsele cu incredere, sa stii ca alaturi de noi transparenta si succesul in afacere sunt mai mult decat simple declaratii! Acest intinzator pentru miniexcavator Bobcat 435 vine insotit de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Suntem atenti la fiecare etapa si vrem ca fiecare pas al achizitiei sa fie la inaltimea asteptarilor tale! De un asemenea intinzator miniexcavator Bobcat 435 utilajul tau are nevoie pentru o functionare cat mai buna, astfel ca te asteptam sa ne suni la oricare dintre numerele de telefon, sau sa depui o cerere pe site-ul nostru.

Iata un produs de un inalt standard al calitatii, pe care specialistii il recomanda ca fiind o investitie sigura care inspira incredere. Fiindca ai un asa articol calitativ, asigura-i si un montaj executat asa cum trebuie! Asa ai certitudinea ca totul este infaptuit ca la carte si ca tu poti lucra fara stres!

Specificatii tehnice
• Cu arc spiral
• Diametru rola - 111mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura