Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Curea pompa hidraulica pentru miniincarcator Bobcat S450

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S450
Cod produs
CQPVDA16-SC
Out Of stock
Descriere
Aceasta curea pompa hidraulica Bobcat S450 nu este deloc scumpa, mai ales daca o schimbi la timp. Daca tragi de cea veche pana nu mai raman din ea decat 3-4 firisoare, nu te mira la cat se va ridica mai tarziu costul unei reparatii mult mai complexe. Putina grija fata de utilajul tau este exact pliculetul de vanilie necesar ca o prajitura sa aiba gustul din reteta. Nu-l impana cu piese de pe la diversi tarabagii. Nu functioneaza. N-a functionat niciodata. Cauta-ne pana nu o iau lucrurile razna. Le dam de cap.

Traim anii in care imposibilul a devenit o notiune relativa. Rar mai apar probleme fara sa fie insotite si de solutia pentru rezolvarea lor. Nu e nevoie decat de un singur lucru - o informatie corecta. Daca utilajul tau s-a defectat, poti fi sigur ca undeva in lume exista deja solutia la problema ta. Nu mai este departe, noi am adus-o aproape. La un apel telefonic distanta. Primesti toate informatiile pentru o decizie corecta. Facem lucrurile posibile.

Curea pompa hidraulica Bobcat S450 o idee buna!
Chestia e ca motorul nu porneste cu Doamne ajuta. Nu ca ar fi o idee rea, dar nu functioneaza. Insa daca incerci cu o curea pompa hidraulica, viata se schimba. Aceasta transmite puterea de la motor la pompa hidraulica. Iar utilajul tau o ia iar din loc, mancand pamantul, cum se zice.

Un ajutor este intotdeauna binevenit!
Uneori nu ajunge propria competenta. Sunt lucruri care te pot depasi. Nu te simti neputincios, nimeni nu le stie pe toate. Serviciul nostru gratuit de consultanta iti va suplini lipsa de informatie. Trebuie doar sa ne apelezi, colegii nostri raspund imediat! Iti ofera pe loc si gratuit: o identificare corecta, recomandari sigure pentru montaj, asistenta tehnica la fata locului, expeditie urgenta a produsului; suntem in regula cu toate.

Este important sa ai toate documentele in regula, iar noi stim asta. Ti le punem la dispozitie pe toate, fara exceptie! O curea pompa hidraulica pentru miniincarcator Bobcat S450 vine insotita de toate actele necesare. Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Aceasta curea pompa hidraulica miniincarcator Bobcat S450 ajunge la punctul tau de lucru sigur si rapid. Colaboram doar cu firme serioase de curierat. Plata o poti face la livrare. Si tot la livrare poti verifica pachetul inaintea platii. Ca sa fie totul in regula.
Tot ceea ce trebuie sa faci este sa utilizezi datele din contact. Restul e rutina.

Nimic rau nu se poate intampla daca optezi pentru un montaj profesionist executat de un mecanic pregatit. Piesa se va potrivi in ansamblu, interventiile vor fi chirurgicale, iar rezultatul incredibil. Daca nu cunosti un astfel de mecanic, nu e nimic, iti trimitem noi unul. Oriunde in tara.

Specificatii tehnice
• 8 randuri de intarituri ( excrescente )
• Lungime de 1505 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura