Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Curea pompa hidraulica pentru incarcator frontal Bobcat 2400

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 2400
Cod produs
DVKAQ3U2-SC
Out Of stock
Descriere
Aceasta curea pompa hidraulica Bobcat 2400 a sosit la timp. Tocmai intrebai de ea. Ieri ai solicitat-o iar acum este la tine. Ai vazut ce simplu este cand apelezi la profesionisti? Ai sunat, ai cerut o piesa si ai primit exact ce iti trebuia. Si doua vorbe despre ea, iti vor trebui: asigura transmisia puterii de la motor la pompa hidraulica astfel incat sa conecteze pompa si coroana volanta. E un principiu care are si o traducere in limba banilor. Face utilajul mult mai economic. Ok, unde o trimitem?

Echipa noastra de consultanti mai are un rol, anume acela de a-ti recomanda ce e bine si ce e rau in decizia pe care urmeaza sa o iei. Ei stiu exact ce iti trebuie, stiu trucurile cu care poti fi inselat de trader-ii de second hand si te protejeaza. Nu-i faci frate si pace, atat de buni sunt. Ai nevoie de ei. Ei sunt ochii si urechile tale atunci cand cauti piese de calitate, rezistente si fiabile. Serveste cu incredere experienta lor. Intre timp noi pregatim coletul.

Curea pompa hidraulica Bobcat 2400 make it good!
Cureaua de transmisie transmite puterea de la motor la pompa hidraulica. Functia unei curele de antrenare este de a transfera cuplul de la scripetele de alimentare la unul sau mai multe scripete actionate.
Cureaua este proiectata si fabricata pentru a transfera acest cuplu eficient si in mod sigur. Un cuplaj uzat va provoca un zgomot strigator cauzat de alunecarea curelei. De asemenea, va provoca o scadere a dinamicii sistemului hidraulic.

Consultanta gratuita pentru utilajul tau!
La temelia oricarui parteneriat de succes se afla o comunicare transparenta si directa. Inseamna ca ridic receptorul la primul apel, zambesc si vorbesc. Si mai inseamna ca, la final, cand partenerul a aflat tot ce si-a dorit si a intrebat cat costa, eu sa ii spun, nu costa nimic, ne-a facut placere. Sunati-ne oricand.

O asemenea curea transmisie Bobcat 2400 are si certificat de garantie, care o va insoti in colet, in drumul spre tine. L-ai putea folosi in acele rare cazuri in care identifici un defect de fabricatie, in primele 6 luni de utilizare dupa achizitie.

Aceasta curea pompa hidraulica pentru incarcator frontal Bobcat 2400 trebuie sa ajunga la tine. Nu e doar sarcina noastra ci si placerea. Avem placerea sa te primim la noi ca sa poti ridica produsul direct din depozit. Avem placerea sa expediem piesa cu curieratul rapid astfel incat sa ajunga in 24 de ore. Plata o faci ramburs cu verificarea prealabila a pachetului. Afli mai multe utilizand datele din contact.

Montajul unei piese de schimb reprezinta un proces nu neaparat la indemana oricui. Doua maini stangi iti pot “aranja” utilajul pentru multa vreme. Apeleaza, asadar, doar la specialisti certificati in domeniu pentru a evita surprizele neplacute. Daca nu cunosti niciunul, iti recomandam noi unul fain. Maini de aur. Oriunde in tara.

Specificatii tehnice

• 308 dinti, dispusi pe 4 randuri
• Lungime: 1860mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura