Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Curea pompa hidraulica pentru miniincarcator Bobcat T190

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T190
Cod produs
90ENP3RC-D
Out Of stock
Descriere
Daca ar exista un maraton al pieselor, cu siguranta aceasta curea pompa hidraulica miniincarcator Bobcat T190 ar fi finalista si castigatoare! Cu o conditie fizica de invidiat, detroneaza ori alta piesa din categoria ei! Este rezistenta si puternica, perfecta pentru a da viata motorului utilajului tau! Este atat de increzatoare in fortele proprii, incat ii va transmite aceasta siguranta si incredere si miniincarcatorului tau!

Daca acesta o va lua la goana, indiferent de teren sau de greutatea misiunii, sa nu te miri! Are o motivatie de neclintit si o energie de nedescris! Vitamina potrivita? O piesa de schimb de calitate, fabricata din materiale de top, performanta si durabila! O alegere fantastica, care ii va oferi utilajului tau tot suportul de care are nevoie!

Iar noi vom fi mereu gata de actiune, tratand cu seriozitate orice situatie pe care ne-o vei expune! Verificam rapid compatibilitatea produselor de care ai nevoie si facem toate demersurile pentru ca acestea sa ajunga urgent la tine! Suntem mana de ajutor la care poti apela mereu, cu incredere! Mai mult, serviciul nostru de consultanta este gratuit!

Curea pompa hidraulica miniincarcator Bobcat T190 - o piesa exceptionala, fabricata in cele mai renumite ateliere!

Aceasta curea pompa hidraulica miniincarcator Bobcat T190 reprezinta o piesa fantastica, de legatura, cu un rol bine structurat! Este fabricata dintr-un material rezistent, asigurand functionarea corespunzatoare a utilajului tau, conectand pompa hidraulica de coroana de volanta. Este piesa care ajuta cuplul motorului sa ajunga la celebra pompa, facandu-l sa porneasca din loc! Este fara indoiala, un produs indispensabil utilajului tau!

Nu-ti pune utilajul pe liber, atunci cand intampina cate o problema! Ia legatura cu noi!

Nu suntem Big Brother ca sa le stim pe toate, nu citim intr-un glob de sticla si nici nu avem vreun ochi al soacrei de care sa ne folosim, dar experienta ne-a ajutat sa acumulam foarte multa experienta, astfel incat, sa putem sa iti oferim extrem de multe informatii! Atunci cand vine vorba de utilaje si piese de schimb, intri pe domeniul nostru! Aici excelam!

Facem tot posibilul ca informatia corecta sa ajunga la tine, alaturi de cele mai bune indrumari, prin intermediul serviciului nostru de consultanta gratuita! Ti-l oferim prin intermediul echipei noastre de consultati, oameni fani, toti specialisti, gata sa te ajute cu orice ai nevoie!

Piesele de calitate, cum este si aceasta curea pompa hidraulica miniincarcator Bobcat T190 deosebita, merita atentie pana la capat! Nu o trimitem niciodata fara certificatul de garantie de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.

O astfel de curea pompa hidraulica miniincarcator Bobcat T190 are livrare rapida, mizand pe un termen de aproximativ 24 de ore! Nu zboara, dar la cat de repede vei intra in posesia ei, te-ai putea gandi ca are o pereche de aripi ascunse pe undeva! Facem toate demersurile ca aceasta sa plece spre tine, imediat ce iei legatura cu noi! Fie ca o faci telefonic, folosind numerele de telefon de pe site sau ca ne scrii, punem rotitele in miscare! Mai mult, ne poti vizita si la sediu!

Nu e suficient sa faci rost de o piesa performanta, a carei calitate se raspandeste pana si in aer! Montajul poate sa ii dea viata sau din contra, sa o stinga! De aceea, te indrumam sa alegi doar servicii profesioniste, care sa asigure integritatea produsului tau, crescandu-i durata de utilizare!

Specificatii tehnice
- 3 randuri de dinti, fiecare cu cate 127 de dinti
- L = 1510 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura