Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana de butuc pentru incarcator telescopic JCB TM310

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB TM310
Cod produs
9FQH0YTJ-ES
Out Of stock
Descriere
Vrei sa ii surprinzi pe toti, inclusiv pe tine, atunci cand vine vorba despre utilajele tale? Stim cum poti face asta si iti vom explica tot ce trebuie sa stii pentru a avea utilaje performante! Piesele pe care le au utilajele in componenta lor sunt cele care determina cat de puternice sunt si cat de mult vor fi pe teren. O astfel de piesa care iti va tine utilajul pe camp sau pe santier este o coroana butuc incarcator telescopic JCB TM310 calitativa.

Daca ai utilaje rezistente, care sa isi desfasoare activitatea in conditii optime, cu siguranta veniturile tale vor creste. Desigur, un alt aspect important tine de modul in care ele sunt conduse si intretinute. Aici totul depinde de alegerile tale si de atentia pe care esti dispus sa le-o acorzi.

Ti-am starnit putin interesul? Hai la sediul nostru din apropiere de Bucuresti si afla cu ce le pot schimba piesele randamentul utilajelor tale! Daca totusi te afli departe si nu poti ajunge, poti lua legatura cu noi la telefon si vei afla tot ce ai nevoie sa stii in materie de piese! Am format deja o legatura stransa cu clientii nostri care deja ne-au spus povestea lor si i-am putut ajuta!

Coroana butuc incarcator telescopic JCB TM310 te ajuta sa surprinzi prin performanta utilajului tau!
Rolul coroanei este mai important decat ai crede! In primul rand trebuie sa stii faptul ca ea este piesa de baza in angrenajul transmisiei inferioare. Apoi trebuie sa stii ca menirea ei este sa ajute la amplificarea unui cuplu de forta. Printre principalele motive pentru care aceasta se uzeaza se regasesc deformarile/ fisurile in urma socurilor mecanice si degradarea pinioanelor. De asemenea, nu este exclus sa patrunda obiecte straine intre dintii coroanei si pinioane.

Serviciul gratuit de consultanta!
Pentru ca alegerea piesei potrivite este uneori o treaba dificila, iti sugeram sa fii sigur de aceasta. Nu are rost sa investesti intr-o piesa pe care nu o poti folosi! O astfel de situatie iti va da batai de cap si te va face sa bati pasul pe loc. De aceea, suntem pregatiti sa iti raspundem la orice intrebare si sa iti recomandam piesa de care ai nevoie. Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi - vei primi serviciul gratuit de consultanta!

Ne dorim ca experienta ta alaturi de noi sa fie cat mai placuta! De aceea, pentru aceasta coroana de butuc pentru incarcator telescopic JCB TM310 beneficiezi de garantie, valabila 6 luni. O vei gasi in colet, alaturi de factura.

Contacteaza-ne! Pentru noi distanta nu este o problema! In 24 de ore vom trimite coroana butuc incarcator telescopic JCB TM310 direct la tine acasa. Totusi, daca esti prin Bucuresti, iti poti ridica personal produsul!

Durabilitatea oricarei piese este strans legata de modul in care a fost montata si de intretinerea acesteia. Cu alte cuvinte, daca iti doresti ca piesa ta in care ai investit bani sa iti faca utilajul sa functioneze pentru cat mai mult timp, apeleaza la un specialist!

Specificatii tehnice
Diametru - 263mm
Inaltime - 74mm
66 dinti
Trimite mesaj
Din Gura in Gura