Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana de butuc pentru incarcator telescopic JCB 525

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 525  525-58  525-67
Cod produs
0QM9VCN6-ES
Out Of stock
Descriere
Cunosti care este adevarata valoare a utilajului tau? Sau…cu alte cuvinte, stii de ce este in stare? Noi te asiguram ca utilajul tau este mult mai uluitor decat ai crezut pana acum. Mai tii minte toate specificatiile pe care le avea atunci cand l-ai cumparat si cate calitati scria in manualul lui ca ar avea? Noi suntem aici sa iti reamintim! Iti recomandam o coroana butuc incarcator telescopic JCB 525 performanta.

Cu acest produs vei scoate, putin cate putin, din valorile sale, mai la suprafata! Iti mai dam o veste buna! Se potriveste si pentru JCB 525-58 si JCB 525-67! Apoi, pentru a descoperi mult mai multe dintre calitatile sale, te invitam sa alegi piese la fel de valoroase ca si el. Platforma nostra dispune de o multitudine de piese calitative, pe care e greu sa le refuzi.

Daca inca nu te-am convins, te asteptam la sediul nostru pentru a le vedea chiar tu! Sau, daca iti este mai comod, ne poti suna! Orice sfat este gratuit! Colegii nostri sunt oricand gata sa iti raspunda la orice intrebare ai avea despre piese sau despre utilajele grele.

Ca si tine, tot din pasiune, am creat si noi aceasta afacere. Si ne place asa mult ceea ce facem incat ne dorim sa oferim mai departe cunostintele noastre!

Coroana butuc incarcator telescopic JCB 525 este cea care ii va reaminti utilajului tau de ce este in stare!
Rolul important al acestei piese este de a ajuta la dezvoltarea unui cuplu de forta superior. Acesta este o piesa de baza in angrenajul transmisiei inferioare. De aceea, este necesar sa depistezi si sa rezolvi cat mai prematur problemele care pot aparea. Printre principalele cauze ale defectiunii acestei piese se numara deformarile aparute in urma socurilor mecanice. Alte cauze pot fi obiectele straine ce ajung intre dintii coroanei si pinioane, dar si degradarea pinioanelor.

Serviciul gratuit de consultanta!
Daca intampini dificultati in depistarea unui probleme a utilajului tau sau daca stii deja ce piesa trebuie inlocuita, dar nu poti alege, noi te vom ajuta! Tot ce trebuie sa faci este sa apelezi serviciul nostru gratuit de consultanta si sa ne explici ce s-a intamplat. Specialistii nostri sunt gata sa iti raspunda la orice intrebare si sa te indrume in procesul de inlocuire a pieselor.

Iti oferim alaturi de aceasta coroana de butuc pentru incarcator telescopic JCB 525 si un certificat de garantie, valabil 6 luni din momentul cumpararii. Certificatul vine in colet, insotit de factura.

Contacteaza-ne!  Prin serviciul se curierat rapid produsele ajung la tine mai repede decat ai crede! Astfel, coroana butuc incarcator telescopic JCB 525 va fi trimisa catre tine in 24 de ore! Daca totusi este si mai urgent de atat, te invitam sa ne vizitezi la noi la sediu!

Montajul este motivul pentru care multi detinatori de utilaje nu se bucura de performanta acestora. De aceea, recomandam realizarea montajului doar de catre specialisti. In cazul nostru, este importanta pozitionarea adecvata a pieselor, lubrifierea si etansarea ansamblului reductor.

Specificatii tehnice
Diametru - 263mm
Inaltime - 74mm
66 dinti
Trimite mesaj
Din Gura in Gura