Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana de butuc pentru buldoexcavator JCB 4DX

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 4DX
Cod produs
DWEAZ1OX-ES
Out Of stock
Descriere
Pentru ca ne dorim sa te cunoastem, iti vom pune urmatoarea intrebare: cat de des schimbi coroana de butuc a buldoexcavatorului tau? Daca te enerveaza numai gandul acesta, suntem aici sa te ajutam. Vom incerca sa facem asta cum stim noi mai bine, astfel incat tu sa scapi de stresul schimbarii constante a acesteia. Iti vom recomanda aceasta coroana de butuc JCB 4DX pentru a o inlocui pe cea veche, in primul rand.

Ne vom asigura ca prima etapa este efectuata corespunzator prin corectitudinea piesei care a fost aleasa. In continuare, iti vom oferi suport in ceea ce priveste montarea, iar mai apoi te vom invata sa ai grija de ea. Pare simplu, nu-i asa? Asta ne si dorim!

Meseria pe care o practici este una foarte dificila, atat fizic, cat si psihic. Pentru tot efortul pe care il depui zilnic si pentru devotamentul de care dai dovada, meriti ca afacerea ta sa se bucure de succes! Ai incredere ca acesta este mai aproape decat ai crede! Noi suntem siguri ca folosind cele mai bune piese precum coroana pe care ti-am prezentat-o, vei economisi foarte multi bani. Nu doar ca va scadea costul de intretinere al utilajelor, ci vor economisi timpul care iti este atat de limitat!

Coroana de butuc JCB 4DX te ajuta sa economisesti timp si bani, diminuand nevoia de reparatii a utilajului!
Aceasta piesa are un rol foarte important pentru functionarea optima a grupului reductor. Ajuta la dezvoltarea unui cuplu de forta superior. Fara ea, utilajul tau nu ar putea functiona. De aceea, iti sugeram sa fii foarte atent la primele semne de uzura ale acesteia. Un prim semn ar fi deteriorarea pinioanelor sau chiar patrunderea unor obiecte straine intre dintii coroanei si pinioane. O alta cauza poate fi determinata de socurile mecanice suferite ce au produs deformari.

Serviciul gratuit de consultanta!
Fie ca piesele tale s-au stricat, fie ca iti doresti sa inlocuiesti piesele vechi cu unele noi, mai performante, te ajutam sa faci cele mai bune alegeri. Apeleaza la serviciul nostru gratuit de consultanta si afla ce fel de piese se potrivesc utilajului tau! Vei beneficia de suport de la gasirea pieselor necesare, pana la partea de montaj ale acestora. Echipa noastra este gata sa accepte provocarea de a te aseza in fata, pe drumul catre succes!

Pentru ca oferim produse performante, coroana de butuc pentru buldoexcavator JCB 4DX are o garantie de 6 luni de la achizitionarea acesteia. Alaturi de factura, vei gasi certificatul in colet!

Contacteaza-ne!  Prin serviciul rapid de livrare vei avea produsele dorite in 24 de ore! Se poate primi aceasta coroana de butuc JCB 4DX mai repede de atat? Se poate! Te asteptam la noi la sediu pentru a-ti ridica personal piesele!

Recomandam ca montajul sa fie realizat de o persoana experimentata, care a mai asamblat transmisii finale. Pozitionarea corecta a tuturor pieselor din angrenaj, lubrifierea si etansarea ansamblului reductor sunt de baza. Acestea pot asigura o durata de exploatare mult mai mare decat cea acoperita de garantie.

Specificatii tehnice
Diametru - 263mm
Inaltime - 74mm
66 dinti
Trimite mesaj
Din Gura in Gura