Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc buldoexcavator JCB 4DX

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 4DX
Cod produs
HB0LCP87-O-BT
Out Of stock
Descriere
Cand vrei sa te bucuri din plin de vehiculul detinut, alege sa colaborezi cu ACN Piese Utilaje! Aici vei avea parte de trei avantaje exceptionale: componente de calitate la un pret accesibil, livrare rapida pe teritoriul Romaniei si un serviciu gratuit de asistenta tehnica! Noi apreciem munca pe care o depui in fiecare zi si tocmai de aceea vrem sa iti oferim o experienta tehnica cat mai placuta. De aceasta data iti recomandam un rulment butuc buldoexcavator JCB 4DX nou-nout!

Pe site-ul nostru vei gasi numai componente de cea mai buna calitate. Si partea cea mai buna? Toate vin insotite de cel mai bun pret posibil!  Depozitul nostru extrem de bine aprovizionat ne permite sa iti gasim cu usurinta piesa ceruta de tine. Colegii nostri se asigura ca orice produs aflat pe rafturile noastre este conform cu cerintele actuale din domeniul tehnic, pentru ca tu sa te bucuri din plin de un utilaj performant!

Rulment butuc buldoexcavator JCB 4DX - poti plasa aici comanda ta si iti vei repara utilajul cu o componenta accesibila si rezistenta!
Acest produs se vinde ca pereche. Un asemenea rulment butuc buldoexcavator JCB 4DX este superior din punct de vedere calitativ si comparabil cu originalul ca rezistenta si eficienta, dar mult mai avantajos la pret decat acesta. Rulmentii se monteaza in pereche, asigurand transferul de greutate al utilajului, la intalnirea dintre fuzeta si carcasa butucului. Este recomandabila de asemenea inlocuirea simeringului ce asigura etanseitatea butucului, odata cu inlocuirea rulmentilor. De asemenea, indicat este sa te asiguri ca uleiul folosit in transmisia finala are indicativul corect si nivelul de umplere optim.

Suna-ne acum si beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea oricarui produs de pe website!
In cadrul firmei noastre vei intalni o echipa de profesionisti pe care ii vei putea contacta la nevoie. Astfel, ei te vor ajuta cu orice ai avea nevoie. De la gasirea pieselor potrivite pentru utilajul tau si pana la recomandarea unui mecanic cu experienta in domeniu, noi vrem sa iti propunem cea mai facila si convenabila solutie pentru orice problema ai! Te asteptam la telefon sau online, pe site-ul nostru, gata sa te ajutam cu orice ai nevoie.

Pentru a primi un rulment butuc pentru buldoexcavator JCB 4DX cat mai repede posibil, tot ce ai de facut este sa plasezi o comanda! Coletul tau va fi ambalat si predat firmei de curierat rapid de indata ce ai primit mesajul de confirmare al comenzii. Plata se va face ramburs la primire, cand ai sansa de a verifica continutul pachetului in prezenta curierului. Alternativ, poti trece pe la sediul nostru din apropiere de Bucuresti, pentru a ridica personal componentele alese.

Pentru montaj, avem o echipa pe care ne-am format-o de-a lungul timpului pentru a iti usura activitatea, asa ca putem trimite unul dintre mecanicii nostri profesionisti direct la punctul tau de lucru, in cel mai scurt timp posibil. Suntem disponibili pentru tine si pentru alte interventii, cum ar fi reparatii, reconditionari sau revizii periodice. Afla mai multe detalii acum, de la echipa noastra din departamentul tehnic!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei sunt:
•Diametru exterior = 157 mm
•Diametru interior = 137 mm
•H = 16 mm

Dimensiunile conului rulmentului sunt:
•Diametru interior 107,8 mm
•Diametru exterior 147 mm
•H = 24 mm

Codul pentru acest produs: HB0LCP87-O-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura