Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Planetara completa pentru buldoexcavator JCB 4DX

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 4DX
Out Of stock
Descriere
O astfel de planetara completa pentru buldoexcavator JCB 4DX merita pe deplin atentia si increderea ta! Este o piesa extrem de bine cotata printre utilizatori, renumita pentru ca dovedeste rezistenta si fiabilitate. Oricand ai nevoie, esti la un click distanta!
Completeaza fluxul pieselor de schimb de inalta calitate pe care le regasesti disponibile pe stoc! Nu amana sa ne cunosti! Depozitul nostru este o platforma tehnica de care o sa-ti amintesti cu placere, oricare ar fi scopul tau! La noi vei gasi de fiecare data solutia perfecta pentru remedierea defectiunilor si pentru o mai buna conduita la munca!

Vrei detalii? Cere acum o oferta pentru aceasta planetara buldoexcavator JCB 4DX din imagini!
Rolul unui astfel de ansamblu planetar este cat se poate de elementar in sistemul de transmisie, intrucat asigura cuplul dintre grupul diferential si cel reductor!

Poti comanda foarte simplu, direct pe site-ul firmei sau daca vei suna la numerele de telefon afisate. Ca sa fii sigur de alegerea ta, apeleaza la consilierii nostri tehnici, care iti vor da detaliile necesare sa te asiguri de compatibilitatea piesei alese cu utilajul sau sa verifici ca ai identificat corect problema tehnica a utilajului.
Orice nevoie de piese ai avea, se rezolva in favoarea ta, in cel mai scurt timp! Pentru detalii, nu ezita sa ne contactezi! Aici ai consultanta gratuita!

Suna-ne, primesti mai mult decat piese de schimb pentru utilajul tau!
Coletele noastre isi iau avant catre tine, in cel mai scurt timp, chiar daca esti la sute de kilometri distanta! Primesti aceasta planetara buldoexcavator JCB 4DX in 24 de ore, oriunde te-ai afla, cu plata ramburs, sau o poti ridica personal din sediul nostru, daca iti face placere sa ne vizitezi! Nu-ti ramane decat sa ne cauti sau sa depui o cerere pe site-ul nostru, pentru inregistrarea comenzii!

Nu te ingrijora daca nu are cine sa te ajute la montaj. Suntem aici si iti putem asigura sprijinul de care ai nevoie. Colaboram cu numeroase ateliere mobile si mecanici specializati din intreaga tara, deci vom putea sa trimitem rapid un specialist catre locul in care iti desfasori activitatea. Ii poti solicita acestuia diverse interventii tehnice: montajul piesei achizitionate de aici, revizii periodice, reparatiile necesare echipamentului tau, chiar reconditionari partiale sau complete. Suna-ne si iti dam detalii!

Detalii tehnice:

Planetara lunga:
Lungimea axului cu tot cu furca 980 mm;
Diametru la dantura masoara 35 mm;
33 de dinti;

Planetara scurta:
Diametrul axului in capatul danturat este de 35 mm;
Lungimea axului cu tot cu furca 265 mm;
33 dinti;

Lungimea totala a piesei 1275 mm

Cruce de planetara:
Lungimea totala masoara 82 mm, intre sigurante
Diametru pastila 30mm

Cod produs: XCZY91BP-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura