Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Planetara completa pentru buldoexcavator JCB 3CX

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 3CX
Out Of stock
Descriere
Profita si tu de oferta noastra avantajoasa!

Aceasta planetara completa pentru buldoexcavator JCB 3CX este extrem de bine cotata, renumita pentru rezistenta si fiabilitate. Completeaza colectia pieselor de schimb de inalta calitate pe care le regasesti disponibile pe stoc!
Dupa cum stii, depozitul nostru este o platforma tehnica de care e bine sa-ti amintesti, oricare ar fi scopul tau! De ce? La noi vei gasi solutia perfecta pentru remedierea defectiunilor si pentru o mai buna conduita la munca!

Cere acum o oferta pentru aceasta planetara buldoexcavator JCB 3CX si vei fi pe deplin multumit!
Rolul unui astfel de ansamblu planetar este cat se poate de clar in sistemul de transmisie, este piesa ce asigura cuplul dintre grupul diferential si cel reductor!
Poti comanda foarte simplu, direct pe site-ul firmei sau daca vei suna la numerele de telefon afisate.
Ca sa fii sigur de alegerea ta, apeleaza la consilierii nostri tehnici, care iti vor da detaliile necesare sa te asiguri de compatibilitatea piesei alese cu utilajul sau sa verifici ca ai identificat corect problema tehnica a utilajului. Orice nevoie de piese ai avea, se rezolva in favoarea ta, in cel mai scurt timp! Pentru detalii, nu ezita sa ne contactezi! Aici ai consultanta gratuita!

Suntem mereu aici, pentru tine si utilajul tau!
Livram rapid, in orice zona din tara, din respect pentru timpul tau si pentru nevoia de a-ti vedea utilajul inapoi la treaba! Primesti aceasta planetara buldoexcavator JCB 3CX in 24 de ore, oriunde ai fi, cu plata la livrare, sau o poti ridica personal din sediul nostru, daca esti prin zona! Nu-ti ramane decat sa ne apelezi sau sa completezi o cerere de pe site!

Asteptam apelurile tale pentru detalii suplimentare, dar si daca ai nevoie de ajutor la montaj sau utilajul tau necesita reparatii complexe. Ne-am format o echipa de mecanici experimentati, cu scopul de a interveni rapid, fara a fi necesara deplasarea intr-un service.
Executam toata gama de interventii tehnice necesare utilajului, de la operatiuni de mentenanta la montaje punctuale si reparatii complexe. Majoritatea la punctul tau de lucru.
Intereseaza-te de ea pentru ca nu costa nimic sa afli cum poti economisi timp si bani!

Detalii tehnice:

Planetara lunga:
Lungimea axului cu tot cu furca 980 mm;
Diametru la dantura masoara 35 mm;
33 de dinti;

Planetara scurta:
Diametrul axului in capatul danturat este de 35 mm;
Lungimea axului cu tot cu furca 265 mm;
33 dinti;

Lungimea totala a piesei 1275 mm

Cruce de planetara:
Lungimea totala masoara 82 mm, intre sigurante
Diametru pastila 30mm

Cod produs: GHIB50L4-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura